Veilig sportklimaat

Zwemvereniging De Columbiaan staat een veilig sportklimaat voor. Dat houdt in dat eenieder aangesloten bij onze zwemvereniging op een veilige, plezierige manier en in een veilige en comfortabele omgeving kan zwemmen.

Om dit te bewerkstelligen beschikken de lesgevers en trainers bij De Columbiaan over de juiste (didactische, zwemonderwijzer en/of EHBO) bevoegdheid. Maar: de lesgevers en trainers kunnen niet alleen zorgen voor een veilig sportklimaat: daarvoor behoren ook de zwemmers, juryleden, vrijwilligers en ouders van zwemmers zich in te zetten. Binnen onze vereniging is daarom een gedragscode opgesteld, die ook op deze pagina te vinden is.

Mocht er zich toch een voorval voordoen waarvoor je niet bij iemand binnen de zwemvereniging terecht denkt te kunnen, beschikt de KNZB over de Code Blauw en is er een nationaal telefonisch meldpunt van Centrum Veilige Sport Nederland: 0900 202 5590.

Heb je aanvullende vragen over hoe wij als vereniging zorgen dat een veilig sportklimaat wordt nageleefd? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

pdf icon Omgangsregels.pdf

Onze sponsors

Free Joomla! template by L.THEME