AANMELDEN  

 

Waar het ene deel van de Columbiaan richting Eindhoven of Alkmaar trok, zocht een ander deel van de zwemmers de actie over de grens. Zaterdag 14 april vertrokken zo'n 26-tal zwemmers en begeleiders richting België.

Aangekomen in Mechelen was het mooi weer en werd de geplande culturele wandeling snel omgewisseld voor het park. De zwemmers trapte een balletje en de leiding genoot van de Lente zon.

Om 5 uur konden we bij het Youth Hostel terrecht. Na het opmaken van de bedden was het tijd voor het eten. Soep, gekookte aardappelen met worst overgoten met appelmoes en vla. De traktatie van de jarige Rein ging er vervolgens ook nog in als koek.

Op zondag was het vroeg op, want om 07:40 uur werden we al in en om het zwembad verwacht. Best een hele organisatie om in een zwembad niet veel groter dan onze eigen KTS, 300 zwemmers een wedstrijd te laten zwemmen. Maar dat is onze Belgische vrienden goed gelukt. Het liep allemaal op rolletjes.

Al met al was het een mooi weekend. Een hele ervaring voor de zwemmers. Er werden veel PRs gezwommen en hier en daar een traan omdat het niet ging zoals gewild. Maar dat hoort er allemaal bij.

Respect was er tot slot voor de meiden Kimberley, Yente, Fee en Maaike die na een lange dag ook nog eens deelnamen aan de Australische Estefette . Een afvalrace waarbij in totaal 5 estaffettes gezwommen werden. Appeltje eitje zou je denken, maar niet als er tussen de estaffetes maar 2 minuten rust zit.

IMG 20180416 WA0007

Free Joomla! template by L.THEME