AANMELDEN  

 

Afgelopen zaterdagmiddag 7 april zwom weer een geselecteerde groep kinderen uit af bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout. Ruim twintig kinderen behaalden hun A, B of C zwemdiploma.

Tijdens het afzwemmen werden de banen gezwommen en alle kunsten getoond; voor C wat moeilijker en uitgebreider dan voor B en voor B wat meer dan voor A. Alle kinderen deden hun uiterste best om het meegekomen publiek en de instructeurs te laten zien wat ze allemaal al konden. Schoolslag, borstcrawl, duiken door het gat, onder water zwemmen, En als afsluiting natuurlijk het watertrappelen. Er waren 24 geslaagden dit lijkt een klein aantal, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen zodat er veel  persoonlijke aandacht is voor ieder kind.


Bij de Columbiaan wordt op de nieuwste manier zwemmen aangeleerd voor het zwem-ABC. De KNZB vindt het belangrijk dat het kind goed vertrouwd raakt met het water. Daardoor zal het aanleren van de vaardigheden met veel meer plezier beleefd worden. De Colombiaan heeft onlangs de zwemlicentie gehaald, zodat de kinderen tijdens de lessen de beste zwemtechnieken leren.

Van harte gefeliciteerd
De instructeurs feliciteerden alle geslaagden met deze fantastische prestaties, vooral de kinderen die met diploma C het zwem-ABC compleet maakten.

Voor het A-diploma slaagden; Lieke, Rick, Dani, Ayah, Mohamad, Omar, Fileine, Olivier, Kimberley en Lotte. Voor het B-diploma slaagden; Olaf, Joye, Dionne, Fanni en Fedde.

Op de foto staan; Zoë, Mayly, Madelief, Isabel, Tess, Medlyn, Mick, Jasper en Amar. Zij maakten met het C-diploma het Zwem-ABC compleet!

SAM 3319

SAM 3312

Free Joomla! template by L.THEME