SwimFun 2 en 9 oktober

Uitnodiging SwimFun wedstrijd en SwimFun-training op zondag 2 oktober en zondag 9 oktober

 

Hierbij willen we alle C-, Zwemvaardigheid- en Minioren wedstrijdzwemmers uitnodigen voor de eerste SwimFun-Wedstrijd op zondagochtend 2 oktober a.s. in zwembad Wasbeek in Sassenheim.

 

We zwemmen dan een onderling wedstrijdje 25 (1 baan) en 50 meter (2 banen) vrije slag, schoolslag en rugcrawl. Tijdens een volgende zwemles of training krijg je een oorkonde met de gezwommen tijden erop.

 

Zo ziet het programma eruit:

 • 08.15 uur: aanwezig in de zwemhal

 • 08.30 uur: start inzwemmen

 • 08.45 uur: start onderlinge wedstrijd (zie hierboven)

 • 09.45 uur: afronding en omkleden.

 

Doe je ook mee?

 

Geef je vóór 29 september op via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag je naam en geboortejaar vermelden in de aanmelding! Natuurlijk zijn ouders ook welkom om te komen kijken!

 

Op zondag 9 oktober hebben we in zwembad Wasbeek ook een gasttraining. Je mag dan ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Ook jouw ouders zijn van harte welkom om hieraan mee te doen of om te komen kijken. We doen dit op dezelfde tijd als 2 oktober: 08.30 uur tot 09.45 uur.

 

Stuur uiterlijk 6 oktober een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je mee wilt doen.

Graag namen en geboortejaren doorgeven!

 

Je bent van harte welkom om mee te doen!!

 

Trainers en lesgevers ZV De Columbiaan

Onze sponsors

Nieuws

 • Grote groep blije afzwemmers!

  Afgelopen zaterdagmiddag 22 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan het tweede afzwem-moment na de zomervakantie. Voorhout is eenentwintig zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.


  Het

  ...
 • Pannenkoeken voor miniorenzwemmers

  Op dinsdag 25 oktober werd blok 1 (van de 5) voor de miniorenzwemmers afgesloten van dit seizoen. Elk blok wordt afgerond met een gezellige activiteit. Dit keer was het pannenkoeken eten met erna
  ...
 • Eredivisie ronde 1

  Op zondag 2 oktober is de eerste ronde van de zwemcompetitie in de eredivisie gehouden. Na promotie (van vorig jaar) uit de eerste divisie was dit een hernieuwde kennismaking met het zwemmen op het

  ...
 • SwimFun erg geslaagd!

  Funwedstrijd
  Op 2 oktober was er in alle vroegte een Fun-wedstrijdje in zwembad de Wasbeek. Veertien kinderen deden mee vanuit C, zwemvaardigheid en miniorenzwemmen. Zij zwommen drie keer een 25
  ...
 • Miniorenwedstrijden

  Inmiddels zijn er twee regio wedstrijden gezwommen in Voorschoten en Rotterdam. Er zijn 16 zwemmers van De Columbiaan in actie gekomen. We hebben het tijdens die wedstrijden heel goed gedaan. Er

  ...
 • SwimFun 2 en 9 oktober

  Uitnodiging SwimFun wedstrijd en SwimFun-training op zondag 2 oktober en zondag 9 oktober

   

  Hierbij willen we alle C-, Zwemvaardigheid- en Minioren wedstrijdzwemmers uitnodigen voor de eerste

  ...

Free Joomla! template by L.THEME