Junioren op Nederlands Kampioenschap

Op 10, 11 en 12 juni waren de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen voor junioren. Acht Voorhoutse zwemmers mochten deelnemen aan dit NJK.

Drie junioren 1-2 hadden zich geplaatst voor de meerkamp. In totaal moesten Jamie, Luca en Gwen tien verschillende slagen zwemmen verdeeld over de 3 dagen.

Jamie is geëindigd als 21e, Luca als 28e en Gwen als 34e in het totaalklassement. Wat een mooie prestatie voor deze drie zwemmers.

Voor de junioren 3-4 moesten ze zich plaatsen per slag. Timo, James, Tessa, Charlene en Sophie mochten op hun beste afstanden hun prestatie laten zien. Charlene behaalde haar beste resultaat op de 100 meter schoolslag, zij werd 20ste in het eindklassement. Sophie werd 28ste van Nederland op de 200 meter schoolslag. Tessa behaalde werd 24ste met de 100 meter vlinderslag. Timo behaalde een 23ste positie op de 200 meter rugslag en James werd 43ste op de 100 meter schoolslag.

Gwen, Sophie, Charlene en Tessa hebben ook nog samen gestreden in de estafettes. Zij behaalde met dit team een 11epositie met de 4 x 100 meter wisselslag en een 16e positie met de 4 x 100 meter vrije slag. 

DSC 0209DSC 0547


Onze sponsors

Nieuws

 • Promotie naar de eredivisie!

  Nadat de Nationale zwemcompetitie de afgelopen twee zwemseizoenen niet volledig konden worden uitgezwommen is het De Columbiaan in april 2022 wel gelukt: promotie naar de eredivisie zwemmen. De

  ...
 • Eerste keer afzwemmen in seizoen 2022-2023

  Afgelopen zaterdagmiddag 17 september was bij Zwemvereniging de Columbiaan het eerste afzwem-moment na de zomervakantie. Voorhout is zestien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.


  Het

  ...
 • Ook graag een Rookvrije Generatie bij De Columbiaan!

  Gemeente Teylingen wil heel graag dat alle kinderen in Teylingen de kans krijgen om rookvrij op te groeien. Wij steunen dat doel van harte.

  In een rookvrije sportomgeving zijn er geen verleidingen om

  ...
 • Columbiaan pakt twee nieuwe Nederlandse Sprinttitels

  Op 25 en 26 juni stuurde Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout zwemster Kimberly Ruiter (15) naar het Nederlands Kampioenschap sprint in Rotterdam. In het Rotterdams zwemcentrum behaalde ze twee

  ...
 • Tweeëntwintig zwemdiploma’s

  Afgelopen zaterdagmiddag 2 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan  het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is tweeëntwintig zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Voor

  ...
 • Junioren op Nederlands Kampioenschap

  Op 10, 11 en 12 juni waren de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen voor junioren. Acht Voorhoutse zwemmers mochten deelnemen aan dit NJK.

  Drie junioren 1-2 hadden zich geplaatst voor de meerkamp. In

  ...

Free Joomla! template by L.THEME