Hoofdpunten Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 6 april jl. hebben leden en bestuur gesproken over de vereniging in 2021 en de vereniging in de toekomst. Enkele hoofdpunten:

 • Het bestuur gaat aan de slag om, in samenwerking met een denktank van leden, duidelijke functieomschrijvingen van cruciale taken in de vereniging te maken, om zo functies en rollen (en vacatures) afgebakender en daarmee toegankelijker te maken. Daarnaast om zo de verenigingsstructuur en cruciale rollen te verduidelijken (ook voor de lange termijn).
 • Bovenstaande moet onder andere bijdragen aan het werven en behouden van vrijwilligers, onder andere bij het lesgeversteam. Versterking van lesgevers, trainers en kantlopers is een speerpunt.
 • Het bestuur werkt aan een rooster van aftreden voor bestuursleden en bouwt met een comité van leden voort aan het basisdocument Missie en Visie.
 • De leden zijn akkoord gegaan met het contributievoorstel 2022-2023, waarin voor het ABC-diplomazwemmen een kleine verhoging (naar € 38,50 per maand voor 10 maanden per jaar) en voor de andere takken geen verhoging is voorgesteld.

Onze sponsors

Nieuws

 • Grote groep blije afzwemmers!

  Afgelopen zaterdagmiddag 22 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan het tweede afzwem-moment na de zomervakantie. Voorhout is eenentwintig zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.


  Het

  ...
 • Pannenkoeken voor miniorenzwemmers

  Op dinsdag 25 oktober werd blok 1 (van de 5) voor de miniorenzwemmers afgesloten van dit seizoen. Elk blok wordt afgerond met een gezellige activiteit. Dit keer was het pannenkoeken eten met erna
  ...
 • Eredivisie ronde 1

  Op zondag 2 oktober is de eerste ronde van de zwemcompetitie in de eredivisie gehouden. Na promotie (van vorig jaar) uit de eerste divisie was dit een hernieuwde kennismaking met het zwemmen op het

  ...
 • SwimFun erg geslaagd!

  Funwedstrijd
  Op 2 oktober was er in alle vroegte een Fun-wedstrijdje in zwembad de Wasbeek. Veertien kinderen deden mee vanuit C, zwemvaardigheid en miniorenzwemmen. Zij zwommen drie keer een 25
  ...
 • Miniorenwedstrijden

  Inmiddels zijn er twee regio wedstrijden gezwommen in Voorschoten en Rotterdam. Er zijn 16 zwemmers van De Columbiaan in actie gekomen. We hebben het tijdens die wedstrijden heel goed gedaan. Er

  ...
 • SwimFun 2 en 9 oktober

  Uitnodiging SwimFun wedstrijd en SwimFun-training op zondag 2 oktober en zondag 9 oktober

   

  Hierbij willen we alle C-, Zwemvaardigheid- en Minioren wedstrijdzwemmers uitnodigen voor de eerste

  ...

Free Joomla! template by L.THEME