Afzwemmen voor A en B


Op zaterdagmiddag 5 februari was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout alweer een afzwem-moment. Voorhout is vijf A-diploma’s en acht B-diploma’s rijker. 


Door de Corona-crisis en de bijbehorende maatregelen ging het afzwemmen gelukkig wel door, maar met minder publiek. Bij het afzwemmen mocht maar een ouder aan de badrand aanwezig zijn, dit in verband met de kleine ruimte. Er werd volop gefilmd zodat het thuisfront er ook van kan meegenieten.2022 02 05 B2022 02 05 A


Zwemdiploma A staat voor aanleren, kinderen kunnen zich dan goed redden in een zwembad zonder attracties. De B is van beter, kinderen kunnen zich dan goed redden in een zwembad met attracties. De C staat voor compleet, ze kunnen zich veilig redden in binnen- en buitenwateren (excl zee). 

Voor het A-diploma slaagden; Jolie, Stijn, Kees, Brent en David

Voor het B-diploma slaagden; Dante, Aaron, Niek, Sanne, Sidona, Boy, Neod en Liam.

De Columbiaan biedt aan ieder kind vier gratis proeflessen aan in de zwemvaardigheidsgroep of in de wedstrijdzwemgroep. Ook als diploma B of C elders is behaald.

Onze sponsors

Nieuws

 • Training wedstrijdzwemmen april + mei

  paashaas_zwembad.jpgUpdate 20 mei - zondag 22 mei valt uit omdat er die dag meerdere wedstrijden zijn.
  De komende weken vervalt er een aantal trainingen in de Meivakantie en met Pasen en Pinksteren. Op onderstaande

  ...
 • 27 blije afzwemmers

  Afgelopen zaterdag 2 april mochten 27 kinderen afzwemmen voor hun zwemdiploma.

   

  Het afzwemmen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in een kinderleven, en vooral voor de kinderen die met het

  ...
 • Strakke lijnen KTS-bad

  Vorige week zijn de lijnen in het zwembad vervangen. De snelste zwemmers hadden voorheen de breedste baan. Dat is nu weer genormaliseerd. Vanuit de beheerder van het zwembad het dringende verzoek om geen
  ...
 • De Columbiaan-badkleding

  badkleding1badkleding2We mogen het water weer in!! Op naar een mooie tweede helft van het seizoen. En wat is nou mooier om dat te doen in echte 'De Columbiaan'-badkleding? 
   
  Veel wedstrijdzwemmers hebben deze badkleding al besteld, en we willen het
  ...
 • Afzwemmen voor A en B


  Op zaterdagmiddag 5 februari was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout alweer een afzwem-moment. Voorhout is vijf A-diploma’s en acht B-diploma’s rijker. 


  Door de Corona-crisis en de

  ...

Free Joomla! template by L.THEME