Zwemcompetitie 2021-2022

Beste Columbiaan-wedstrijdzwemmers,
 
We zijn het zwemseizoen 2021-2022 inmiddels gestart. De eerste trainingsweken zijn weer achter de rug. We merken dat iedereen er weer echt zin in heeft. Dit zwemseizoen gaan we natuurlijk ook weer competitie zwemmen. Na een afgebroken competitieseizoen en een seizoen zonder zwemcompetitie gaan we dit jaar weer knallen in de competitie. We zwemmen in de 1e divisie van Nederland. Het is heel lastig om in te schatten hoe de verhoudingen liggen t.o.v. elkaar. Dat gaan we na ronde 1 wel merken. Uiteraard gaan we voor een zo hoog mogelijke klassering. 
 
De data voor de competities zijn:
 • zondag 3 oktober – Leeghwaterbad in Purmerend
 • zondag 21 november – SKWA in Hoofddorp
 • zondag 16 januari – Hofbad in Den Haag
 • zondag 13 maart – AquaRijn in Alphen aan den Rijn
 
We blijven gelukkig op zondagmiddag zwemmen. We zwemmen de competitie met ZPCH uit Hoofddorp, Blue Marlins uit Den Haag, WZ&PC uit Purmerend. 
De uitnodigingen komen weer tijdig op de site te staan. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op met jouw trainer. 
 
We rekenen er natuurlijk op dat we op iedereen kunnen rekenen. Denk aan het dragen van jouw clubkleding (bij LJ Sport in Sassenheim kun je bij bestellen).

 

We gaan weer lekker… HARD ZWEMMEN!
 
TC wedstrijdzwemmen

Onze sponsors

Nieuws

 • Promotie naar de eredivisie!

  Nadat de Nationale zwemcompetitie de afgelopen twee zwemseizoenen niet volledig konden worden uitgezwommen is het De Columbiaan in april 2022 wel gelukt: promotie naar de eredivisie zwemmen. De

  ...
 • Eerste keer afzwemmen in seizoen 2022-2023

  Afgelopen zaterdagmiddag 17 september was bij Zwemvereniging de Columbiaan het eerste afzwem-moment na de zomervakantie. Voorhout is zestien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.


  Het

  ...
 • Ook graag een Rookvrije Generatie bij De Columbiaan!

  Gemeente Teylingen wil heel graag dat alle kinderen in Teylingen de kans krijgen om rookvrij op te groeien. Wij steunen dat doel van harte.

  In een rookvrije sportomgeving zijn er geen verleidingen om

  ...
 • Columbiaan pakt twee nieuwe Nederlandse Sprinttitels

  Op 25 en 26 juni stuurde Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout zwemster Kimberly Ruiter (15) naar het Nederlands Kampioenschap sprint in Rotterdam. In het Rotterdams zwemcentrum behaalde ze twee

  ...
 • Tweeëntwintig zwemdiploma’s

  Afgelopen zaterdagmiddag 2 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan  het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is tweeëntwintig zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Voor

  ...
 • Junioren op Nederlands Kampioenschap

  Op 10, 11 en 12 juni waren de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen voor junioren. Acht Voorhoutse zwemmers mochten deelnemen aan dit NJK.

  Drie junioren 1-2 hadden zich geplaatst voor de meerkamp. In

  ...

Free Joomla! template by L.THEME