Laatste afzwemmen van het seizoen

Afgelopen zaterdagmiddag 10 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is vijftien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

Bij Zwemvereniging de Columbiaan waren er ditmaal 15 geslaagden. Dit lijkt een klein aantal, maar amper een maand geleden zijn er al vijfentwintig diploma’s behaald. Gelukkig mochten er deze keer ouders komen kijken. Tijdens het afzwemmen werden alle banen gezwommen en alle kunsten getoond; voor C wat moeilijker en uitgebreider dan voor B en voor B wat meer dan voor A. Alle kinderen deden hun uiterste best om aan hun ouders te laten zien wat ze allemaal geleerd hebben; oa schoolslag, borstcrawl, duiken door het gat en onder water zwemmen. Met als afsluiting natuurlijk het watertrappelen.10 juni A

Mevrouw Winia Kranenburg, gedelegeerde van de “Nationale Raad van de Zwemveiligheid” kwam tijdens dit afzwem-moment de zwemorganisatie beoordelen.  De lesgevers geven op het juiste niveau les en zijn dus met vlag en wimpel geslaagd!

Voor het A-diploma slaagden; Arabella, Tije, Boy, Len en Yosef. Tim behaalde een aantal dagen eerder, op 8 juli tijdens de reguliere zwemles dit A-diploma.

Voor het B-diploma slaagden; Lot, Rashaan, Abadi, Heaven en Ninthe.

10 juni CVoor het C-diploma slaagden; Feline, Shanika, Boaz, Cas en Isabella.

De laatste vijf kinderen maakten met dit C-diploma het Zwem-ABC compleet! De lesgevers feliciteerden alle geslaagden met deze fantastische prestaties, vooral de kinderen die met het derde diploma het ABC compleet maken.  Ook het doorstromen naar andere groepen wordt gestimuleerd door de vereniging. Cas en Isabella gaan door met zwemmen bij de zwemvaardigheidsgroep.

Onze sponsors

Nieuws

 • Ook graag een Rookvrije Generatie bij De Columbiaan!

  Gemeente Teylingen wil heel graag dat alle kinderen in Teylingen de kans krijgen om rookvrij op te groeien. Wij steunen dat doel van harte.

  In een rookvrije sportomgeving zijn er geen verleidingen om

  ...
 • Columbiaan pakt twee nieuwe Nederlandse Sprinttitels

  Op 25 en 26 juni stuurde Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout zwemster Kimberly Ruiter (15) naar het Nederlands Kampioenschap sprint in Rotterdam. In het Rotterdams zwemcentrum behaalde ze twee

  ...
 • Tweeëntwintig zwemdiploma’s

  Afgelopen zaterdagmiddag 2 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan  het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is tweeëntwintig zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Voor

  ...
 • Junioren op Nederlands Kampioenschap

  Op 10, 11 en 12 juni waren de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen voor junioren. Acht Voorhoutse zwemmers mochten deelnemen aan dit NJK.

  Drie junioren 1-2 hadden zich geplaatst voor de meerkamp. In

  ...
 • Afzwemmen in Hemelvaartsweekend - Zwemvaardigheid

  Op zaterdagmiddag 28 mei organiseerde zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout naast het reguliere afzwemmen ook het diplomazwemmen voor de zwemvaardigheidszwemmers. Acht kinderen behaalden hun 1e,

  ...
 • Afzwemmen in Hemelvaartsweekend

  Afgelopen zaterdag 28 mei mochten de geselecteerde kinderen afzwemmen voor hun A, B of C zwemdiploma. Voor zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout is dit het een naar laatste afzwem-momenten van dit

  ...

Free Joomla! template by L.THEME