Startdag seizoen 2021-2022!

Nu dit bijzondere seizoen teneinde loopt willen wij alle leden van De Columbiaan alvast uitnodigen om het nieuwe seizoen met een fantastische Startdag te beginnen! Wij hopen dan ook dat iedereen op zaterdag 28 augustus naar deze dag komt. Deze dag bestaat uit een leuke activiteit, aangepast naar leeftijd, en een BBQ. Om te zorgen dat jij kunt deelnemen aan de activiteit en/of BBQ is het belangrijk dat wij uiterlijk 17 juli jouw aanmelding hebben ontvangen via deze link.

Deelname aan de BBQ is voor alle leden gratis. Het enige wat je daar voor moet doen is je aanmelden! De BBQ is inclusief twee drankbonnen. Volgende drankjes kosten € 0,50 (frisdrank) of € 1,- (bier/wijn). Ouders (die geen lesgever, official, etc. zijn) kunnen voor € 7,50 ook meedoen!

Voor de activiteiten vragen we een eigen bijdrage. Dit is voor de kosten van de activiteit inclusief een drankje. De betaling ervan moet contant aan een van de aanwezige begeleiders van de De Columbiaan. Ruim een week voor de activiteitendag krijgt iedereen bericht over de exacte locatie van de activiteit.
De activiteiten starten allemaal om 15.00 uur. De BBQ start om 17.00 uur (bij het clubhuis op het terrein van de KTS). Iedereen zorgt voor eigen vervoer.

Het programma tussen 15.00 uur en 17.00 uur is een activiteiten-keuze programma. Dit programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Voor leden tot ongeveer 12 jaar:

 1. Bowlen en jumpen (10 euro)
 2. Midgetgolf (7,50 euro)
 3. Jumpen (5,00 euro)

Voor leden vanaf ongeveer 12 jaar:

 1. Bowlen ( 5,00 euro)
 2. Midgetgolf (7,50 euro)
 3. Beach- kano (15,00 euro)
 4. Bootcamp (15,00 euro)

Uitsluitend voor volwassenen:

 1. Boerengolf (7,50 euro)
 2. Golfclinic (15,00 euro)
 3. Bierproeverij (20 euro); alleen volwassenen

Schrijf je gelijk in via deze link. Meld je voor 17 juli aan zodat we alles goed kunnen organiseren!
Natuurlijk wensen we jullie een hele fijne vakantie toe en we zien jullie graag zaterdag 28 augustus bij De Startdag!

Bestuur en Organisatoren van De Startdag

Onze sponsors

Nieuws

 • Zwemcompetitie 2021-2022

  Beste Columbiaan-wedstrijdzwemmers,
   
  We zijn het zwemseizoen 2021-2022 inmiddels gestart. De eerste trainingsweken zijn weer achter de rug. We merken dat iedereen er weer echt zin in heeft. Dit
  ...
 • Arno Kamminga in Tokyo

  Arno Kamminga (oud-zwemmer van De Columbiaan) zwemt op de Olympische Spelen!

  Op de volgende dagen en tijden kun je hem live (voor de tv, in je pyjama) aanmoedigen:

  Arno Kamminga 100ss100 meter schoolslag
  - 24 juli

  ...
 • Startdag seizoen 2021-2022!

  Nu dit bijzondere seizoen teneinde loopt willen wij alle leden van De Columbiaan alvast uitnodigen om het nieuwe seizoen met een fantastische Startdag te beginnen! Wij hopen dan ook dat iedereen op

  ...
 • Laatste afzwemmen van het seizoen

  Afgelopen zaterdagmiddag 10 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is vijftien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Bij

  ...
 • Afzwemmen in Coronatijd

  Op zaterdagmiddag 12 juni was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment in de coronaperiode na de lange zwembadsluiting. Voorhout is vijf A-diploma’s, twaalf B-diploma’s en

  ...
 • Kimberly pakt nieuw Nederlandse Record

  Kimberly Ruiter 2021Op 4 juli stuurde Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout zwemster Kimberly Ruiter (14) naar de “Speedo Fast Water Meet 2021” in Amsterdam. Zij behaalde een nieuw Nederlandse Record, het nationaal

  ...

Free Joomla! template by L.THEME