Koninklijk lintje voor Rik van Wieringen

2021 04 27 lid orde oranje nassau2021 04 27 Rik van WieringenOp maandagochtend 26 april kreeg Rik, voor hem zeer onverwacht, een bijzonder telefoontje: “Op donderdag 29 april ontvang je een koninklijk lintje.”

De lintjes worden ook dit jaar niet in het gemeentehuis opgespeld; burgemeester Carla Breuer komt dit bij Rik thuis doen. Rik was helemaal ondersteboven en sprakeloos. Het lukt overigens maar zelden iets geheim te houden voor Rik.
Rik ontvangt het lintje vanwege zijn grote verdiensten voor onder andere de parochie, mantelzorg en natuurlijk De Columbiaan. Rik is een van de drijvende krachten achter de Parochieveiling en collectant in de kerk. Daarnaast is Rik actief bij het jaarlijkse luchtkussenfestival, de manege (waar dochter Emma paardrijdt), is hij mantelzorger en zet hij zich op veel vlakken in bij De Columbiaan.

Rik is bij het wedstrijdzwemmen allround inzetbaar en altijd bereid om de armen uit de mouwen te steken: als tijdwaarnemer en ploegleider bij wedstrijden, als (inval)trainer, kok/begeleider bij trainingskampen, chauffeur of supporter. Bij het volwassenzwemmen zien we Rik als kantloper en hij doet diverse klussen op en rond het clubhuis. Alles gebeurt met veel enthousiasme!

We feliciteren Rik van harte met deze geweldige blijk van waardering: dik verdiend!! We hopen nog lang van jouw koninklijke enthousiasme en inzet gebruik te mogen maken!

Namens alle leden van De Columbiaan,
het Bestuur

Onze sponsors

Nieuws

 • Zwemcompetitie 2021-2022

  Beste Columbiaan-wedstrijdzwemmers,
   
  We zijn het zwemseizoen 2021-2022 inmiddels gestart. De eerste trainingsweken zijn weer achter de rug. We merken dat iedereen er weer echt zin in heeft. Dit
  ...
 • Arno Kamminga in Tokyo

  Arno Kamminga (oud-zwemmer van De Columbiaan) zwemt op de Olympische Spelen!

  Op de volgende dagen en tijden kun je hem live (voor de tv, in je pyjama) aanmoedigen:

  Arno Kamminga 100ss100 meter schoolslag
  - 24 juli

  ...
 • Startdag seizoen 2021-2022!

  Nu dit bijzondere seizoen teneinde loopt willen wij alle leden van De Columbiaan alvast uitnodigen om het nieuwe seizoen met een fantastische Startdag te beginnen! Wij hopen dan ook dat iedereen op

  ...
 • Laatste afzwemmen van het seizoen

  Afgelopen zaterdagmiddag 10 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is vijftien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Bij

  ...
 • Afzwemmen in Coronatijd

  Op zaterdagmiddag 12 juni was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment in de coronaperiode na de lange zwembadsluiting. Voorhout is vijf A-diploma’s, twaalf B-diploma’s en

  ...
 • Kimberly pakt nieuw Nederlandse Record

  Kimberly Ruiter 2021Op 4 juli stuurde Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout zwemster Kimberly Ruiter (14) naar de “Speedo Fast Water Meet 2021” in Amsterdam. Zij behaalde een nieuw Nederlandse Record, het nationaal

  ...

Free Joomla! template by L.THEME