Diploma’s verdiend bij afzwemmen in coronatijd

Op zaterdagmiddag 28 november was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het tweede afzwem-moment in de Coronaperiode. Voorhout is drie A-diploma’s, negen B-diploma’s en twaalf C-diploma’s rijker. 

Afzwemmen 20 11 28Door de Corona-crisis en de bijbehorende maatregelen ging het afzwemmen gelukkig wel door, maar op een andere manier. Het afzwemmen was zonder ouders, grootouders en andere belangstellenden aan de badrand. Totaal waren er 24 geslaagden, dit lijkt een klein aantal, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen zodat ieder kind veel persoonlijke aandacht krijgt.

Tijdens deze drie afzwemseries werden de lesgevers ook beoordeeld. Een consulente van de “Nationale raad van Zwemveiligheid” kwam controleren of de Voorhoutse lesgevers de lessen aanbieden volgens de laatste zwemnormen.

Cas 03 minDeze consulente benadrukte nogmaals dat zwemdiploma A staat voor aanleren, de B is van Beter en de C is van Compleet. De lesgevers voegden toe dat het C-diploma het leukste zwemdiploma is. De kinderen kregen buiten hun diploma overhandigd uit handen van zwemjuf Ingrid, zo konden de ouders gelukkig nog een klein beetje meegenieten.

Voor het A-diploma slaagden; Cas, Yafet en Rahma.

Voor het B-diploma slaagden; Feline, Thara-Aliya, Mohammed, Anaz, Pien, Boaz, Jurre, Hannah en Nina.

De lesgevers zijn zeer trots op; Yonatan, Julia, Eefje, Cyara, Rudie, Joppe, Nina, Annabel, Cas-Joost, Feben, Joseph en Johnny. Zij maakten met dit C-diploma hun zwem-ABC compleet. Deze kinderen kunnen gaan genieten van een leven vol veilig zwemplezier.

Onze sponsors

Nieuws

 • Diploma’s verdiend bij afzwemmen in coronatijd

  Op zaterdagmiddag 28 november was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het tweede afzwem-moment in de Coronaperiode. Voorhout is drie A-diploma’s, negen B-diploma’s en twaalf C-diploma’s

  ...
 • Herfstvakantie trainingen

  In de Herfstvakantie vervallen alleen de trainingen woensdagavond in de KTS en vrijdagmiddag in Wasbeek. Omdat veel zwemmers gewoon thuis zijn door de coronamaatregelen - er is dit jaar ook geen...
 • Columbiaan zwemt in Leiden en Alphen ad Rijn

  Zwemvereniging de Columbiaan nam deel aan twee verschillende wedstrijden. In Alphen ad Rijn en in Leiden werden er verschillende afstanden gezwommen.

  Er zijn 16 medailles bij elkaar gezwommen

  ...
 • Afzwemmen voor Zwemvaardigheid

  Op zaterdagmiddag 3 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment na de zomerstop in de Coronaperiode voor de zwemvaardigheidsgroep. Zeven kinderen behaalden het

  ...
 • Afzwemmen voor A- en B-diploma's

  Afgelopen zaterdagmiddag 3 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment na de zomerstop in de Coronaperiode. Voorhout is zeven A diploma’s en acht B diploma’s

  ...
 • Contributie Seizoen 2020-2021

  De nieuwe contributiebedragen zoals vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering zijn op de website gepubliceerd. Zie 'Contributie' in de menu's voor Leszwemmen, Wedstrijdzwemmen en Volwassenzwemmen.

  De

  ...

Free Joomla! template by L.THEME