35 zwemdiploma's

Afgelopen zaterdagmiddag 11 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is zeventien zwemdiploma’s rijker. Twee weken eerder, op 27 juni zijn er achttien diploma’s behaald; dit zijn A, B en C diploma’s.

Door de Corona-crisis en de bijbehorende maatregelen ging het afzwemmen gelukkig door, maar wel op een andere manier. Het afzwemmen was zonder grootouders en andere belangstellenden aan de badrand, maar wel met beide ouders! Twee weken geleden was er ook al een afzwemmoment. Totaal waren er 35 geslaagden. Dit lijkt een klein aantal, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen zodat er veel persoonlijke aandacht is voor ieder kind.

Afzwemmen 20 06 27 AAfzwemmen 20 06 27 CAfzwemmen 20 06 27 B


De vereniging vindt het belangrijk dat de kinderen goed vertrouwd raken met het water, daardoor zal het aanleren van de vaardigheden met veel meer plezier beleefd worden. Bij de Columbiaan leren de kinderen tijdens de lessen de nieuwste zwemtechnieken, volgens de richtlijnen uit de laatste zwemlicentie. De A is van aanleren, de B is van Beter en de C is van Compleet.

Voor het A-diploma op 27 juni slaagden; Levi, Fébe, Feven, Julia en Daan.

Voor het B-diploma op 27 juni slaagden; Nina, Annabel en Yonatan.

Voor het C-diploma op 27 juni slaagden; Kevin, Luuk, Bram Jonah , Liva, Yuna, Flynn, Charley David, Elin, Ruaah en Dler.

Voor het A-diploma op 11 juli slaagden; Maaike, Max, Kaja, Feline, Pien, Jim, Thara, Johnny, Joseph en Siem.

Voor het B-diploma op 11 juli slaagden; Julia, Alexander, Tygo, Cas Joost en Feven.

Voor het C-diploma op 11 juli slaagden; Guus en Labib.

De lesgevers feliciteerden alle geslaagden met deze fantastische prestaties, maar vooral de kinderen die met het C-diploma het ABC compleet maken!

Afzwemmen 20 07 11 AAfzwemmen 20 07 11 BC

Onze sponsors

Nieuws

 • Diploma’s verdiend bij afzwemmen in coronatijd

  Op zaterdagmiddag 28 november was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het tweede afzwem-moment in de Coronaperiode. Voorhout is drie A-diploma’s, negen B-diploma’s en twaalf C-diploma’s

  ...
 • Herfstvakantie trainingen

  In de Herfstvakantie vervallen alleen de trainingen woensdagavond in de KTS en vrijdagmiddag in Wasbeek. Omdat veel zwemmers gewoon thuis zijn door de coronamaatregelen - er is dit jaar ook geen...
 • Columbiaan zwemt in Leiden en Alphen ad Rijn

  Zwemvereniging de Columbiaan nam deel aan twee verschillende wedstrijden. In Alphen ad Rijn en in Leiden werden er verschillende afstanden gezwommen.

  Er zijn 16 medailles bij elkaar gezwommen

  ...
 • Afzwemmen voor Zwemvaardigheid

  Op zaterdagmiddag 3 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment na de zomerstop in de Coronaperiode voor de zwemvaardigheidsgroep. Zeven kinderen behaalden het

  ...
 • Afzwemmen voor A- en B-diploma's

  Afgelopen zaterdagmiddag 3 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment na de zomerstop in de Coronaperiode. Voorhout is zeven A diploma’s en acht B diploma’s

  ...
 • Contributie Seizoen 2020-2021

  De nieuwe contributiebedragen zoals vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering zijn op de website gepubliceerd. Zie 'Contributie' in de menu's voor Leszwemmen, Wedstrijdzwemmen en Volwassenzwemmen.

  De

  ...

Free Joomla! template by L.THEME