35 zwemdiploma's

Afgelopen zaterdagmiddag 11 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is zeventien zwemdiploma’s rijker. Twee weken eerder, op 27 juni zijn er achttien diploma’s behaald; dit zijn A, B en C diploma’s.

Door de Corona-crisis en de bijbehorende maatregelen ging het afzwemmen gelukkig door, maar wel op een andere manier. Het afzwemmen was zonder grootouders en andere belangstellenden aan de badrand, maar wel met beide ouders! Twee weken geleden was er ook al een afzwemmoment. Totaal waren er 35 geslaagden. Dit lijkt een klein aantal, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen zodat er veel persoonlijke aandacht is voor ieder kind.

Afzwemmen 20 06 27 AAfzwemmen 20 06 27 CAfzwemmen 20 06 27 B


De vereniging vindt het belangrijk dat de kinderen goed vertrouwd raken met het water, daardoor zal het aanleren van de vaardigheden met veel meer plezier beleefd worden. Bij de Columbiaan leren de kinderen tijdens de lessen de nieuwste zwemtechnieken, volgens de richtlijnen uit de laatste zwemlicentie. De A is van aanleren, de B is van Beter en de C is van Compleet.

Voor het A-diploma op 27 juni slaagden; Levi, Fébe, Feven, Julia en Daan.

Voor het B-diploma op 27 juni slaagden; Nina, Annabel en Yonatan.

Voor het C-diploma op 27 juni slaagden; Kevin, Luuk, Bram Jonah , Liva, Yuna, Flynn, Charley David, Elin, Ruaah en Dler.

Voor het A-diploma op 11 juli slaagden; Maaike, Max, Kaja, Feline, Pien, Jim, Thara, Johnny, Joseph en Siem.

Voor het B-diploma op 11 juli slaagden; Julia, Alexander, Tygo, Cas Joost en Feven.

Voor het C-diploma op 11 juli slaagden; Guus en Labib.

De lesgevers feliciteerden alle geslaagden met deze fantastische prestaties, maar vooral de kinderen die met het C-diploma het ABC compleet maken!

Afzwemmen 20 07 11 AAfzwemmen 20 07 11 BC

Nieuws

Free Joomla! template by L.THEME