Landtrainingen buiten gestart

De regionale pers wilde meer weten over onze landtraining; luister hier naar het interview dat Ron heeft gegeven bij Bollenstreek Omroep!

Sportverenigingen mogen voor de jeugd t/m 18 jaar weer trainingen organiseren maar de zwembaden zijn nog gesloten. De Columbiaan organiseert daarom landtrainingen buiten voor de zwemmers. Donderdag 30 april waren de eerste trainingen voor Zwemvaardigheid- en Minioren-zwemmers.

Corona landtraining ZwemvaardigheidCorona landtraining ZwemvaardigheidCorona landtraining Minioren

 

 

 

De landtrainingen zijn er nu alleen voor zwemvaardigheidzwemmers en wedstrijdzwemmers t/m 18 jaar. Voor de leszwemmers helpt landtraining niet om te léren zwemmen. En voor 19 jaar en ouder is het nog niet toegestaan door de corona-maatregelen.

Op zaterdag 2 mei trainden de junioren + jeugd wedstrijdzwemmers (en een paar senioren) onder leiding van Michel Boer voor het eerst. Gelukkig was het ook nu weer droog!

Corona landtraining junioren + jeugdCorona landtraining junioren + jeugd

Hopelijk kunnen we snel weer het zwembad in. Indien eerst alleen buitenzwembaden open mogen, zullen we badwater in De Vosse (Hillegom) huren voor alle leeftijdsgroepen die dan mogen zwemmen.

Nieuws

 • Lessen ABC/Zwemvaardigheid met corono-beperkingen

  Beste zwemmers en ouders,

  We gaan weer zwemmen in het KTS-bad! Helaas nog niet in Wasbeek; dit volgt pas na 8 juni.

  Op dit moment worden er een aantal tests gedaan met kleine groepen, waarna - als

  ...
 • Volwassenzwemmen met corona-beperkingen

  Beste zwemmers,

  We gaan weer zwemmen! De voorwaarde dat er continu 1,5m afstand tussen iedereen van 13 jaar en ouder moet blijven, heeft grote invloed op hóe we kunnen zwemmen. We beginnen zó, dat

  ...
 • Trainingen wedstrijdzwemmen met corona-beperkingen

  We gaan weer zwemmen! De voorwaarde dat er continu 1,5m afstand tussen iedereen van 13 jaar en ouder moet blijven, heeft grote invloed op hóe we kunnen zwemmen. We beginnen zó, dat iedereen één keer

  ...
 • Landtrainingen buiten gestart

  De regionale pers wilde meer weten over onze landtraining; luister hier naar het interview dat Ron heeft gegeven bij Bollenstreek Omroep!

  Sportverenigingen mogen voor de jeugd t/m 18 jaar weer

  ...
 • Jaargangwedstrijden 2020

  2020 03 08 Jaargangfinale zwemmers podiumZaterdag 7 en zondag 8 maart zijn in Leiden de Jaargangwedstrijden gezwommen. Tijdens deze wedstrijd strijden de jongste en snelste zwemmers van Nederland om de titel. De Columbiaan was dit jaar met vijf
  ...

Free Joomla! template by L.THEME