Landtrainingen buiten gestart

De regionale pers wilde meer weten over onze landtraining; luister hier naar het interview dat Ron heeft gegeven bij Bollenstreek Omroep!

Sportverenigingen mogen voor de jeugd t/m 18 jaar weer trainingen organiseren maar de zwembaden zijn nog gesloten. De Columbiaan organiseert daarom landtrainingen buiten voor de zwemmers. Donderdag 30 april waren de eerste trainingen voor Zwemvaardigheid- en Minioren-zwemmers.

Corona landtraining ZwemvaardigheidCorona landtraining ZwemvaardigheidCorona landtraining Minioren

 

 

 

De landtrainingen zijn er nu alleen voor zwemvaardigheidzwemmers en wedstrijdzwemmers t/m 18 jaar. Voor de leszwemmers helpt landtraining niet om te léren zwemmen. En voor 19 jaar en ouder is het nog niet toegestaan door de corona-maatregelen.

Op zaterdag 2 mei trainden de junioren + jeugd wedstrijdzwemmers (en een paar senioren) onder leiding van Michel Boer voor het eerst. Gelukkig was het ook nu weer droog!

Corona landtraining junioren + jeugdCorona landtraining junioren + jeugd

Hopelijk kunnen we snel weer het zwembad in. Indien eerst alleen buitenzwembaden open mogen, zullen we badwater in De Vosse (Hillegom) huren voor alle leeftijdsgroepen die dan mogen zwemmen.

Nieuws

Free Joomla! template by L.THEME