Jaargangwedstrijden 2020

2020 03 08 Jaargangfinale zwemmers podiumZaterdag 7 en zondag 8 maart zijn in Leiden de Jaargangwedstrijden gezwommen. Tijdens deze wedstrijd strijden de jongste en snelste zwemmers van Nederland om de titel. De Columbiaan was dit jaar met vijf zwemmers vertegenwoordigd.
Dax van den Nouland had zich geplaatst op alle zes de afstanden. Naast een aantal mooie pr's, is Dax ook tweede van Nederland geworden op de 100 meter rugcrawl en 100 meter schoolslag. Reina Böhm mocht op vijf afstanden starten. Ze zwom vijf mooie races wat resulteerde in mooie pr's. Ook Nina Tetteroo mocht haar debuut maken op de jaargang. 2020 03 08 Jaargangfinale zwemmers McDonaldsZij startte op de 50 meter vrije slag en liet een mooie race zien met een scherpe eindtijd.
Jamie Kenworthy mocht dit jaar op vijf afstanden starten. In al het geweld wist Jamie zich goed staande te houden. Dit resulteerde in vijf hele mooie tijden. De laatste zwemmer die zich geplaatst had voor de jaargangwedstrijden is Rein Stoel. Rein wist zich ook voor zes afstanden te plaatsen. Zaterdag 7 maart zwom hij zijn favoriete afstand, de 100 meter vlinderslag. Op deze afstand wist hij de derde plaats te bemachtigen. Ook bij de overige afstanden kon Rein goed meekomen met de rest van de zwemmers.
Als afsluiter van dit leuke en gezellige weekend brachten wij met z'n allen een bezoekje aan McDonald's.
 

Onze sponsors

Nieuws

 • Lesgeverstekort

  Bij het leszwemmen en zwemvaardigheid komen we lesgevers tekort! 

  Ben jij 13 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te helpen bij de zwemlessen?
  We komen ondersteuning van onze gekwalificeerde lesgevers

  ...
 • Wedstrijdkalender 2021-2022

  De wedstrijdkalender 2021-2022 is in het menu Wedstrijdzwemmen en via deze link te vinden.

  De trainingsindeling 2021-2022 is ook in het menu Wedstrijdzwemmen te vinden. Daarvoor moet je wel ingelogd

  ...
 • Zwemcompetitie 2021-2022

  Beste Columbiaan-wedstrijdzwemmers,
   
  We zijn het zwemseizoen 2021-2022 inmiddels gestart. De eerste trainingsweken zijn weer achter de rug. We merken dat iedereen er weer echt zin in heeft. Dit
  ...
 • Arno Kamminga in Tokyo

  Arno Kamminga (oud-zwemmer van De Columbiaan) zwemt op de Olympische Spelen!

  Op de volgende dagen en tijden kun je hem live (voor de tv, in je pyjama) aanmoedigen:

  Arno Kamminga 100ss100 meter schoolslag
  - 24 juli

  ...
 • Startdag seizoen 2021-2022!

  Nu dit bijzondere seizoen teneinde loopt willen wij alle leden van De Columbiaan alvast uitnodigen om het nieuwe seizoen met een fantastische Startdag te beginnen! Wij hopen dan ook dat iedereen op

  ...
 • Laatste afzwemmen van het seizoen

  Afgelopen zaterdagmiddag 10 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is vijftien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Bij

  ...

Free Joomla! template by L.THEME