Uitslag ronde 1 Minioren Club Meet

MinClubMeet nov 2019 tweede prijs smallDe Columbiaan Minioren zijn TWEEDE geworden bij de eerste voorronde van de Minioren Club Meet!! Ons team zwom een heel goede wedstrijd tegen 31 andere ploegen. De snelste ploeg was in totaal maar 9 seconden sneller. Het was en is dus een zeer spannende competitie!

Wat absoluut heeft bijgedragen is dat de zwemmers technisch zeer goed en foutloos hebben gezwommen. En dat er heel veel luid en duidelijke supporters waren. Dit is 100% een teamprestatie!!

De Columbiaan Minioren Club Meet voorronde 1 nov 2019 v2

Ondertussen is er ook een landelijk overzicht gepubliceerd op de KNZB-site. Daaruit blijkt dat onze minioren bij deze voorronde de derde ploeg van Nederland is geworden!!
Op 9 februari zwemmen we de tweede voorronde. Daarna weten we welke zestien ploegen van Nederland op 6 april de nationale Minioren Club Meet gaan zwemmen.

De eerste ronde in Regio West (Zuid-Holland) is op zaterdag in Dordrecht en in zondag in Gouda gezwommen. Hier staat de gecombineerde uitslag van alle deelnemende teams. De individuele uitslagen staan bij wedstrijduitnodigingen en -uitslagen.

Onze sponsors

Nieuws

 • Koninklijk lintje voor Rik van Wieringen

  2021 04 27 lid orde oranje nassau2021 04 27 Rik van WieringenOp maandagochtend 26 april kreeg Rik, voor hem zeer onverwacht, een bijzonder telefoontje: “Op donderdag 29 april ontvang je een koninklijk lintje.”

  De lintjes worden ook dit jaar niet in het

  ...
 • Diploma’s verdiend bij afzwemmen in coronatijd

  Op zaterdagmiddag 28 november was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het tweede afzwem-moment in de Coronaperiode. Voorhout is drie A-diploma’s, negen B-diploma’s en twaalf C-diploma’s

  ...
 • Herfstvakantie trainingen

  In de Herfstvakantie vervallen alleen de trainingen woensdagavond in de KTS en vrijdagmiddag in Wasbeek. Omdat veel zwemmers gewoon thuis zijn door de coronamaatregelen - er is dit jaar ook geen...
 • Columbiaan zwemt in Leiden en Alphen ad Rijn

  Zwemvereniging de Columbiaan nam deel aan twee verschillende wedstrijden. In Alphen ad Rijn en in Leiden werden er verschillende afstanden gezwommen.

  Er zijn 16 medailles bij elkaar gezwommen

  ...
 • Afzwemmen voor Zwemvaardigheid

  Op zaterdagmiddag 3 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment na de zomerstop in de Coronaperiode voor de zwemvaardigheidsgroep. Zeven kinderen behaalden het

  ...
 • Afzwemmen voor A- en B-diploma's

  Afgelopen zaterdagmiddag 3 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment na de zomerstop in de Coronaperiode. Voorhout is zeven A diploma’s en acht B diploma’s

  ...

Free Joomla! template by L.THEME