Uitslag ronde 1 Minioren Club Meet

MinClubMeet nov 2019 tweede prijs smallDe Columbiaan Minioren zijn TWEEDE geworden bij de eerste voorronde van de Minioren Club Meet!! Ons team zwom een heel goede wedstrijd tegen 31 andere ploegen. De snelste ploeg was in totaal maar 9 seconden sneller. Het was en is dus een zeer spannende competitie!

Wat absoluut heeft bijgedragen is dat de zwemmers technisch zeer goed en foutloos hebben gezwommen. En dat er heel veel luid en duidelijke supporters waren. Dit is 100% een teamprestatie!!

De Columbiaan Minioren Club Meet voorronde 1 nov 2019 v2

Ondertussen is er ook een landelijk overzicht gepubliceerd op de KNZB-site. Daaruit blijkt dat onze minioren bij deze voorronde de derde ploeg van Nederland is geworden!!
Op 9 februari zwemmen we de tweede voorronde. Daarna weten we welke zestien ploegen van Nederland op 6 april de nationale Minioren Club Meet gaan zwemmen.

De eerste ronde in Regio West (Zuid-Holland) is op zaterdag in Dordrecht en in zondag in Gouda gezwommen. Hier staat de gecombineerde uitslag van alle deelnemende teams. De individuele uitslagen staan bij wedstrijduitnodigingen en -uitslagen.

Onze sponsors

Nieuws

 • Zwemcompetitie 2021-2022

  Beste Columbiaan-wedstrijdzwemmers,
   
  We zijn het zwemseizoen 2021-2022 inmiddels gestart. De eerste trainingsweken zijn weer achter de rug. We merken dat iedereen er weer echt zin in heeft. Dit
  ...
 • Arno Kamminga in Tokyo

  Arno Kamminga (oud-zwemmer van De Columbiaan) zwemt op de Olympische Spelen!

  Op de volgende dagen en tijden kun je hem live (voor de tv, in je pyjama) aanmoedigen:

  Arno Kamminga 100ss100 meter schoolslag
  - 24 juli

  ...
 • Startdag seizoen 2021-2022!

  Nu dit bijzondere seizoen teneinde loopt willen wij alle leden van De Columbiaan alvast uitnodigen om het nieuwe seizoen met een fantastische Startdag te beginnen! Wij hopen dan ook dat iedereen op

  ...
 • Laatste afzwemmen van het seizoen

  Afgelopen zaterdagmiddag 10 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is vijftien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Bij

  ...
 • Afzwemmen in Coronatijd

  Op zaterdagmiddag 12 juni was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment in de coronaperiode na de lange zwembadsluiting. Voorhout is vijf A-diploma’s, twaalf B-diploma’s en

  ...
 • Kimberly pakt nieuw Nederlandse Record

  Kimberly Ruiter 2021Op 4 juli stuurde Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout zwemster Kimberly Ruiter (14) naar de “Speedo Fast Water Meet 2021” in Amsterdam. Zij behaalde een nieuw Nederlandse Record, het nationaal

  ...

Free Joomla! template by L.THEME