Uitslag ronde 1 Minioren Club Meet

MinClubMeet nov 2019 tweede prijs smallDe Columbiaan Minioren zijn TWEEDE geworden bij de eerste voorronde van de Minioren Club Meet!! Ons team zwom een heel goede wedstrijd tegen 31 andere ploegen. De snelste ploeg was in totaal maar 9 seconden sneller. Het was en is dus een zeer spannende competitie!

Wat absoluut heeft bijgedragen is dat de zwemmers technisch zeer goed en foutloos hebben gezwommen. En dat er heel veel luid en duidelijke supporters waren. Dit is 100% een teamprestatie!!

De Columbiaan Minioren Club Meet voorronde 1 nov 2019 v2

Ondertussen is er ook een landelijk overzicht gepubliceerd op de KNZB-site. Daaruit blijkt dat onze minioren bij deze voorronde de derde ploeg van Nederland is geworden!!
Op 9 februari zwemmen we de tweede voorronde. Daarna weten we welke zestien ploegen van Nederland op 6 april de nationale Minioren Club Meet gaan zwemmen.

De eerste ronde in Regio West (Zuid-Holland) is op zaterdag in Dordrecht en in zondag in Gouda gezwommen. Hier staat de gecombineerde uitslag van alle deelnemende teams. De individuele uitslagen staan bij wedstrijduitnodigingen en -uitslagen.

Nieuws

Free Joomla! template by L.THEME