Uitslag ronde 1 Minioren Club Meet

MinClubMeet nov 2019 tweede prijs smallDe Columbiaan Minioren zijn TWEEDE geworden bij de eerste voorronde van de Minioren Club Meet!! Ons team zwom een heel goede wedstrijd tegen 31 andere ploegen. De snelste ploeg was in totaal maar 9 seconden sneller. Het was en is dus een zeer spannende competitie!

Wat absoluut heeft bijgedragen is dat de zwemmers technisch zeer goed en foutloos hebben gezwommen. En dat er heel veel luid en duidelijke supporters waren. Dit is 100% een teamprestatie!!

De Columbiaan Minioren Club Meet voorronde 1 nov 2019 v2

Ondertussen is er ook een landelijk overzicht gepubliceerd op de KNZB-site. Daaruit blijkt dat onze minioren bij deze voorronde de derde ploeg van Nederland is geworden!!
Op 9 februari zwemmen we de tweede voorronde. Daarna weten we welke zestien ploegen van Nederland op 6 april de nationale Minioren Club Meet gaan zwemmen.

De eerste ronde in Regio West (Zuid-Holland) is op zaterdag in Dordrecht en in zondag in Gouda gezwommen. Hier staat de gecombineerde uitslag van alle deelnemende teams. De individuele uitslagen staan bij wedstrijduitnodigingen en -uitslagen.

Nieuws

 • De Columbiaan zwemt sterke 3e ronde A‑competitie

  Zondag 12 januari stond ronde drie van de landelijke A‑competitie op het wedstrijdprogramma. In deze ronde is er uitstekend gezwommen: de derde plaats in het ronde-klassement – minder dan een

  ...
 • SwimFun-wedstrijd groot succes!

  Op 23 november organiseerde De Columbiaan haar allereerste SwimFun-wedstrijd.

  Alle C-les-, zwemvaardigheid- en minioren-zwemmers waren uitgenodigd om kennis te maken met elkaars of een nieuwe

  ...
 • Uitslag ronde 1 Minioren Club Meet

  MinClubMeet nov 2019 tweede prijs smallDe Columbiaan Minioren zijn TWEEDE geworden bij de eerste voorronde van de Minioren Club Meet!! Ons team zwom een heel goede wedstrijd tegen 31 andere ploegen. De snelste ploeg was in totaal maar 9

  ...
 • Foto's van wedstrijden

  Met dank aan Iris Berg, zijn hier foto's te vinden van zowel de tweede competite wedstrijd 3 november 2019 in het Hofbad in Den Haag, als nog van de clubkampioenschap van afgelopen september.

  Let op: je moet

  ...
 • Fotos zwemkamp in London

  De eerste fotos zijn beschikbaar, met dank aan onze fotografe Petra Hermans.

   De foto verzameling kan je hier vinden (let op: hiervoor moet je ingelogd zijn)

 • Zwemles voor vrouwen door vrouwen

  Wat begon als een wens werd werkelijkheid, toen het idee om zwemles te organiseren “voor vrouwen door vrouwen” tot “Het beste idee van Teylingen 2019” werd gekozen. De “zwemles voor vrouwen door

  ...

Free Joomla! template by L.THEME