Uitslag ronde 1 Minioren Club Meet

MinClubMeet nov 2019 tweede prijs smallDe Columbiaan Minioren zijn TWEEDE geworden bij de eerste voorronde van de Minioren Club Meet!! Ons team zwom een heel goede wedstrijd tegen 31 andere ploegen. De snelste ploeg was in totaal maar 9 seconden sneller. Het was en is dus een zeer spannende competitie!

Wat absoluut heeft bijgedragen is dat de zwemmers technisch zeer goed en foutloos hebben gezwommen. En dat er heel veel luid en duidelijke supporters waren. Dit is 100% een teamprestatie!!

De Columbiaan Minioren Club Meet voorronde 1 nov 2019 v2

Ondertussen is er ook een landelijk overzicht gepubliceerd op de KNZB-site. Daaruit blijkt dat onze minioren bij deze voorronde de derde ploeg van Nederland is geworden!!
Op 9 februari zwemmen we de tweede voorronde. Daarna weten we welke zestien ploegen van Nederland op 6 april de nationale Minioren Club Meet gaan zwemmen.

De eerste ronde in Regio West (Zuid-Holland) is op zaterdag in Dordrecht en in zondag in Gouda gezwommen. Hier staat de gecombineerde uitslag van alle deelnemende teams. De individuele uitslagen staan bij wedstrijduitnodigingen en -uitslagen.

Onze sponsors

Nieuws

 • Grote groep blije afzwemmers!

  Afgelopen zaterdagmiddag 22 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan het tweede afzwem-moment na de zomervakantie. Voorhout is eenentwintig zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.


  Het

  ...
 • Pannenkoeken voor miniorenzwemmers

  Op dinsdag 25 oktober werd blok 1 (van de 5) voor de miniorenzwemmers afgesloten van dit seizoen. Elk blok wordt afgerond met een gezellige activiteit. Dit keer was het pannenkoeken eten met erna
  ...
 • Eredivisie ronde 1

  Op zondag 2 oktober is de eerste ronde van de zwemcompetitie in de eredivisie gehouden. Na promotie (van vorig jaar) uit de eerste divisie was dit een hernieuwde kennismaking met het zwemmen op het

  ...
 • SwimFun erg geslaagd!

  Funwedstrijd
  Op 2 oktober was er in alle vroegte een Fun-wedstrijdje in zwembad de Wasbeek. Veertien kinderen deden mee vanuit C, zwemvaardigheid en miniorenzwemmen. Zij zwommen drie keer een 25
  ...
 • Miniorenwedstrijden

  Inmiddels zijn er twee regio wedstrijden gezwommen in Voorschoten en Rotterdam. Er zijn 16 zwemmers van De Columbiaan in actie gekomen. We hebben het tijdens die wedstrijden heel goed gedaan. Er

  ...
 • SwimFun 2 en 9 oktober

  Uitnodiging SwimFun wedstrijd en SwimFun-training op zondag 2 oktober en zondag 9 oktober

   

  Hierbij willen we alle C-, Zwemvaardigheid- en Minioren wedstrijdzwemmers uitnodigen voor de eerste

  ...

Free Joomla! template by L.THEME