Zwemles voor vrouwen door vrouwen

Wat begon als een wens werd werkelijkheid, toen het idee om zwemles te organiseren “voor vrouwen door vrouwen” tot “Het beste idee van Teylingen 2019” werd gekozen. De “zwemles voor vrouwen door vrouwen” heeft een vaste plek in ons programma gekregen en de vrouwelijke lesgevers zijn bekend. Het werven van beginnende leszwemmers is gestart. De eerste zwemles start op donderdag 3 oktober 2019.voor vrouwen door vrouwen

De zwemles wordt georganiseerd voor vrouwen die om hun geloofsovertuiging en/of andere persoonlijke redenen alleen met andere vrouwen zwemles willen hebben; te denken valt aan moslima's, trauma, mantelzorgers, psychische/sociale/lichamelijke kwetsbaarheid.

Het programma is zodanig ingericht, dat er ruim voor, tijdens en tot 25 minuten na de zwemles geen mannen in het zwembad aanwezig zijn. Zwemkleding bestaat uit een goed passend badpak of een boerkini, met een rokje tot halverwege de bovenbenen.

Praktische zaken:

  • Zwemles voor vrouwen door vrouwen wordt gegeven bij Zwemvereniging De Columbiaan in het zwembad van het Teylingencollege - KTS, Leidsevaart 4, 2215RE Voorhout

  • De zwemles is, vanaf 3 oktober 2019, op donderdag van 19.20-20.05 uur met uitzondering van de schoolvakanties.

  • Informatie kunt u vragen bij onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Aanmelden doet u op onze website www.columbiaan.nl via de knop “Lid worden”.

  • Kosten zijn € 36,50 per maand (behalve juli en augustus) óf naast de Sport- en Cultuurregeling van de gemeente Teylingen een eigen bijdrage van € 10 per maand (behalve juli en augustus) via automatische incasso.

Nieuws

Free Joomla! template by L.THEME