Afgelopen zaterdagmiddag 13 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan  het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is tweeëntwintig zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

Afzwemmen A 2019 07 13 minZwemvereniging de Columbiaan is vijftig jaar geleden opgericht, ondanks dat er speciale jubileumactiviteiten zijn gaat het afzwemmen op de gebruikelijke manier gewoon door. Er waren ditmaal 22 geslaagden. Dit lijkt een klein aantal, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen zodat er veel persoonlijke aandacht is voor ieder kind.
De vereniging vindt het belangrijk dat de kinderen goed vertrouwd raken met het water, daardoor zal het aanleren van de vaardigheden met veel meer plezier beleefd worden. De Colombiaan heeft onlangs de zwemlicentie gehaald, zodat de kinderen tijdens de lessen de nieuwste zwemtechnieken leren. 

Voor het A-diploma slaagden; Elin, Mats, Anas, Guus, Matts, Rudie, Kevin, Milou, Femke, Flynn en Yuna

Afzwemmen BC 2019 07 13 minVoor het B-diploma slaagden; Lynn, Djamilla, Rezan, Jayden, Bas en Jurian

Voor het C-diploma slaagden; Daan, Tsigera, Phileine, Skye en Joye. Zij maakten met dit C-diploma het Zwem-ABC compleet!

De instructeurs feliciteerden alle geslaagden met deze fantastische prestaties, vooral de kinderen die met het derde diploma het ABC compleet maken.  

Free Joomla! template by L.THEME