AANMELDEN  

 

KNZBseizoen2019 2020

Het einde van het seizoen komt in zicht – de voorbereidingen voor Wedstrijdseizoen 2019-2020 zijn grotendeels klaar. De belangrijkste daarvan zijn de trainingsindeling en de wedstrijdkalender. Op woensdag 3 juli worden deze gepubliceerd. 's Avonds wordt in de Drijf In een toelichting gegeven door Ben en Ron.

Want komend seizoen zijn er diverse veranderingen. Zoals eerder aangekondigd verschuiven er trainers en zwemmen we met z'n allen in de A-klasse competitie. Verder heeft de KNZB veranderingen in de circuits aangebracht. We gaan in een B5‑kamp vijf wedstrijden met vijf verenigingen uit de regio zwemmen. En er staan nog meer leuke en uitdagende wedstrijden op de kalender.

De trainingsindeling is een grote en complexe puzzel die binnen de beperkingen van badwater en trainers en wensen van zwemmers (of ouders) is opgelost.

Tot slot is er zowel onder de zwemmers als onder de trainers een enquête gehouden om de trainingsindeling en de wedstrijdkalender op te kunnen stellen. Daarin is jullie gevraagd om aanvullende ideeën en opmerkingen te geven. Er is een goede respons binnengekomen – dat is heel fijn! (Je kunt overigens nog steeds reageren.) Woensdag 3 juli wordt ook een samenvatting van deze enquête gegeven.

We hopen jullie op woensdag 3 juli 19:30 uur bij de presentatie van de trainingsindeling en de wedstrijdkalender te zien. Om 20:45 uur wordt de presentatie herhaald. En natuurlijk tot ziens op vrijdag 12 juli bij de slotbarbecue!

Met sportieve groet,

Ron Slootbeek en Ben Kersten
bestuurslid Wedstrijdzwemmen en Technisch Coördinator

Free Joomla! template by L.THEME