Seizoen 2019-2020 Wedstrijdzwemmen

KNZBseizoen2019 2020

Het einde van het seizoen komt in zicht – de voorbereidingen voor Wedstrijdseizoen 2019-2020 zijn grotendeels klaar. De belangrijkste daarvan zijn de trainingsindeling en de wedstrijdkalender. Op woensdag 3 juli worden deze gepubliceerd. 's Avonds wordt in de Drijf In een toelichting gegeven door Ben en Ron.

Want komend seizoen zijn er diverse veranderingen. Zoals eerder aangekondigd verschuiven er trainers en zwemmen we met z'n allen in de A-klasse competitie. Verder heeft de KNZB veranderingen in de circuits aangebracht. We gaan in een B5‑kamp vijf wedstrijden met vijf verenigingen uit de regio zwemmen. En er staan nog meer leuke en uitdagende wedstrijden op de kalender.

De trainingsindeling is een grote en complexe puzzel die binnen de beperkingen van badwater en trainers en wensen van zwemmers (of ouders) is opgelost.

Tot slot is er zowel onder de zwemmers als onder de trainers een enquête gehouden om de trainingsindeling en de wedstrijdkalender op te kunnen stellen. Daarin is jullie gevraagd om aanvullende ideeën en opmerkingen te geven. Er is een goede respons binnengekomen – dat is heel fijn! (Je kunt overigens nog steeds reageren.) Woensdag 3 juli wordt ook een samenvatting van deze enquête gegeven.

We hopen jullie op woensdag 3 juli 19:30 uur bij de presentatie van de trainingsindeling en de wedstrijdkalender te zien. Om 20:45 uur wordt de presentatie herhaald. En natuurlijk tot ziens op vrijdag 12 juli bij de slotbarbecue!

Met sportieve groet,

Ron Slootbeek en Ben Kersten
bestuurslid Wedstrijdzwemmen en Technisch Coördinator

Nieuws

 • Lessen ABC/Zwemvaardigheid met corono-beperkingen

  Beste zwemmers en ouders,

  We gaan weer zwemmen in het KTS-bad! Helaas nog niet in Wasbeek; dit volgt pas na 8 juni.

  Op dit moment worden er een aantal tests gedaan met kleine groepen, waarna - als

  ...
 • Volwassenzwemmen met corona-beperkingen

  Beste zwemmers,

  We gaan weer zwemmen! De voorwaarde dat er continu 1,5m afstand tussen iedereen van 13 jaar en ouder moet blijven, heeft grote invloed op hóe we kunnen zwemmen. We beginnen zó, dat

  ...
 • Trainingen wedstrijdzwemmen met corona-beperkingen

  We gaan weer zwemmen! De voorwaarde dat er continu 1,5m afstand tussen iedereen van 13 jaar en ouder moet blijven, heeft grote invloed op hóe we kunnen zwemmen. We beginnen zó, dat iedereen één keer

  ...
 • Landtrainingen buiten gestart

  De regionale pers wilde meer weten over onze landtraining; luister hier naar het interview dat Ron heeft gegeven bij Bollenstreek Omroep!

  Sportverenigingen mogen voor de jeugd t/m 18 jaar weer

  ...
 • Jaargangwedstrijden 2020

  2020 03 08 Jaargangfinale zwemmers podiumZaterdag 7 en zondag 8 maart zijn in Leiden de Jaargangwedstrijden gezwommen. Tijdens deze wedstrijd strijden de jongste en snelste zwemmers van Nederland om de titel. De Columbiaan was dit jaar met vijf
  ...

Free Joomla! template by L.THEME