AANMELDEN  

 

Afgelopen weekend zijn de minioren-zwemmers van zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout op zaterdag afgereisd naar Den Haag en op zondag naar Dordrecht voor de minioren Regio West finales. Vijf persoonlijke en twee estafette prijzen gingen mee terug naar Voorhout. IMG 20190602 WA0002

De vereniging ging nam met zeventien enthousiaste zwemmers deel aan deze geweldige wedstrijd. Alleen de beste zwemmers uit de regio mochten meedoen met deze wedstrijd. Er waren veel verschillende onderdelen in verschillende niveaus en leeftijdsklassen. Alle minioren-zwemmers zijn tussen de 8 en 12 jaar oud en behaalden veel nieuwe pr’s.

De estafette met Tomas, Dax, Gwen en Reina op zaterdag, werd beloond met zilver en de estafette op zondag met Tess, Boele, Tessa en Rein zelfs met gouden medaille.

Ook waren er vijf persoonlijke medailles. Rein behaalde een gouden medaille op de 100m rugslag en een bronzen medaille op de 50m vlinderslag. Reina behaalde een bronzen medaille op de 100m schoolslag. Gwen behaalde ook brons, maar zij deed dit op de 50m vlinderslag. En James haalde voor de club de bronzen plak binnen op de 100m schoolslag.

Kortom; de minioren kunnen dit seizoen succesvol afsluiten!

Free Joomla! template by L.THEME