34 Afzwemmers!

Afgelopen zaterdagmiddag 30 maart was er weer een afzwem-moment bij Zwemvereniging de Columbiaan. Voorhout is vierendertig zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B of C diploma’s.

Zwemvereniging de Columbiaan is vijftig jaar geleden opgericht, ondanks dat er speciale jubileumactiviteiten zijn gaat het afzwemmen op de gebruikelijke manier gewoon door. diploma A 30.3.19Tijdens het afzwemmen werden de banen gezwommen en alle kunsten getoond; voor C wat moeilijker en uitgebreider dan voor B en voor B wat meer dan voor A. Alle kinderen deden hun uiterste best om het meegekomen publiek en de instructeurs te laten zien wat ze allemaal al konden. Schoolslag, borstcrawl, duiken door het gat, onder water zwemmen, En als afsluiting natuurlijk het watertrappelen. Er waren 34 geslaagden dit lijkt een klein aantal, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen zodat er veel  persoonlijke aandacht is voor ieder kind.

Bij de Columbiaan wordt op de nieuwste manier zwemmen aangeleerd voor het zwem-ABC. De vereniging vindt het belangrijk dat de kinderen goed vertrouwd raken met het water. Daardoor zal het aanleren van de vaardigheden met veel meer plezier beleefd worden. diploma B 30.3.19De Colombiaan heeft onlangs de zwemlicentie gehaald, zodat de kinderen tijdens de lessen de nieuwste zwemtechnieken leren.

De instructeurs feliciteerden alle geslaagden met deze fantastische prestaties, vooral de kinderen die met diploma C het zwem-ABC compleet maakten.  

Voor het A-diplomaslaagden; Djamilla Balaydin, Lynn Vink, Charley Harrison, Jurian Knijnenburg, Cyara Molenkamp, Jayden van Arkel, Bas Koomen, Safae el Madhoun, Tsigereda Mulugeta en Youns Alawadi.

diploma C 30.3.19Voor het B-diplomaslaagden; Dani van der Meer, Skye Verwer, Daan van Leeuwen, Rawan Fares, Philip Sjaardema, Rianne Homan, Vlin van der Zwart, Tasnim Ouchicha, Myrthe Heemskerk, Phileine Rombouts en Jwana Ajou. 

Voor het C-diplomaslaagden; Bregt van der Dussen, Jasmijn van Breda, Alex van Heeswijk, Soumaya Ouchicha, Hevro Ajou, Joelle Hartlooper, Mees-Wout Russchenberg, Roaa Khalid, Rawan Khalid, Charlotte van Klink, Jet Floor, Carice Verdegaal en Ties van der Ploeg maakten met dit C-diploma het Zwem-ABC compleet!

 

 

Onze sponsors

Nieuws

 • Lesgeverstekort

  Bij het leszwemmen en zwemvaardigheid komen we lesgevers tekort! 

  Ben jij 13 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te helpen bij de zwemlessen?
  We komen ondersteuning van onze gekwalificeerde lesgevers

  ...
 • Wedstrijdkalender 2021-2022

  De wedstrijdkalender 2021-2022 is in het menu Wedstrijdzwemmen en via deze link te vinden.

  De trainingsindeling 2021-2022 is ook in het menu Wedstrijdzwemmen te vinden. Daarvoor moet je wel ingelogd

  ...
 • Zwemcompetitie 2021-2022

  Beste Columbiaan-wedstrijdzwemmers,
   
  We zijn het zwemseizoen 2021-2022 inmiddels gestart. De eerste trainingsweken zijn weer achter de rug. We merken dat iedereen er weer echt zin in heeft. Dit
  ...
 • Arno Kamminga in Tokyo

  Arno Kamminga (oud-zwemmer van De Columbiaan) zwemt op de Olympische Spelen!

  Op de volgende dagen en tijden kun je hem live (voor de tv, in je pyjama) aanmoedigen:

  Arno Kamminga 100ss100 meter schoolslag
  - 24 juli

  ...
 • Startdag seizoen 2021-2022!

  Nu dit bijzondere seizoen teneinde loopt willen wij alle leden van De Columbiaan alvast uitnodigen om het nieuwe seizoen met een fantastische Startdag te beginnen! Wij hopen dan ook dat iedereen op

  ...
 • Laatste afzwemmen van het seizoen

  Afgelopen zaterdagmiddag 10 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is vijftien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Bij

  ...

Free Joomla! template by L.THEME