AANMELDEN  

 

Wist je dat de vereniging - van lesgevers tot juryleden, van trainers tot bestuur - volledig bestierd wordt door enthousiaste vrijwilligers? Deze vrijwilligers zetten zich hard in om iedereen met plezier en ambitie veilig te laten zwemmen. Dit gaat al 50 jaar hartstikke goed, maar… Vele handen maken licht werk!

Op dit moment is er dringende behoefte aan de vervulling van verschillende functies.

  • Bestuurslid PR en Communicatie

Het coördineren van website-, kranten en andere media-artikelen en aanspreekpunt op het gebied van PR en Communicatie. Het betreft zowel externe communicatie (over onder andere ons 50-jarig bestaan!) en het verbeteren van interne communicatie (bijvoorbeeld aan nieuwe leden).Screenshot 2019 02 10 at 09.47.58 min

  • Official Coördinator

Hoe komen alle officials op het juiste moment op de juiste plek? Daarvoor is de official coördinator. Hij/zij nodigt officials uit voor wedstrijden en houdt het officials-bestand up-to-date.

  • Trainer Volwassenzwemmen

Op maandag- en woensdagavond trainen volwassenen bij het ‘langebaanzwemmen’. Waar op woensdag Karin Vrijburg deze training leidt, is er op maandag een vacature. Vind jij het leuk om zwemkennis over te brengen en deze groep op maandag te begeleiden?

  • Assistent Leszwemmen

Bij het ABC-diploma wordt lesgegeven door een gediplomeerd lesgever én een assistent. En assistent kun je al zijn vanaf 13 jaar! Vind jij het leuk om jonge kinderen ook zo goed als jouzelf te laten zwemmen? Kom ons dan helpen bij de zwemlessen!

Het vervullen van deze functies draagt bij aan het zwemmen en het plezier van de leden. En dat is toch wat iedere betrokkene van De Columbiaan wil? Zou je een rol willen spelen bij één van bovenstaande functies of op een andere manier? Neem dan contact op met Koen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Free Joomla! template by L.THEME