AANMELDEN  

 

 
Beste wedstrijdzwemmers en ouders,

Het loopt storm met de aanmeldingen voor het trainingskamp in Londen. We hebben 80 plekken beschikbaar en hebben inmiddels 72 aanmeldingen van trainers, begeleidende ouders en natuurlijk ook zwemmers. 

Tot nu (donderdagmiddag 15 november) staan alle aanmeldingen ingeschreven. We hebben nog beperkt (8) plek. Bij meer dan 80 aanmeldingen ontstaat er voorlopig een wachtlijst. We kijken dan naar uitbreiding vervoer en accommodatie. We houden jullie voorlopig via de site op de hoogte.

Met sportieve groet,

Ben
 

In het komende jaar (2019) viert De Columbiaan haar 50 jarig bestaan. In dit jaar zullen er een aantal festiviteiten worden georganiseerd. Een van de festiviteiten is het herfsttrainingskamp dat dit jaar in het kader van het jubileum zal staan.
Er wordt in 2019 een bijzonder jubileumkamp georganiseerd in Londen. De volgende zaken zijn van belang:
  • data: maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober
  • bestemming Londen
  • leeftijdsgroep: alle zwemmers geboren in 2010 en ouder kunnen inschrijven
  • inschrijven is mogelijk tot 15 december a.s.
  • maximaal aantal inschrijvingen is in principe 80 (inclusief trainers en begeleiders)
  • kosten zijn nog afhankelijk van het aantal deelnemers; richtbedrag is 300 euro (ex zakgeld)
We reizen per dubbeldekker naar Londen. We verblijven in een groepsaccommodatie. Op de planning staan: trainingen in het Olympisch zwembad van de OS 2012 in Londen, een bijzondere zwemclinic en natuurlijk ook minimaal een dag bezoek aan Londen met alle highlights. Het programma wordt verder ingevuld in samenwerking met de jubileumcommissie (jeugdleden).

Ouders die bij deze reis weer willen begeleiden worden ook uitgenodigd om in te schrijven.
Je kunt jezelf (en kinderen) aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf nu kan er een mail worden gestuurd. Dit kan tot 15 december. Hierna wordt de accommodatie en het vervoer vastgelegd. In januari krijgen jullie dan verdere informatie. 

We hopen na de succesvolle zwemkampen dit keer ook weer op een grote deelname te mogen rekenen. We maken er een onvergetelijke reis van!!

Namens de organisatie jubileum-trainingskamp
Ben Kersten
 
 

Free Joomla! template by L.THEME