AANMELDEN  

 

Op zaterdagmiddag 6 oktober zwom weer een geselecteerde groep kinderen uit af bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout. Acht kinderen behaalden hun A of B zwemdiploma. 

Het afzwemmen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in een kinderleven. Tijdens het afzwemmen toonden de kinderen al hun kunsten; voor B wat meer en moeilijker dan voor A. Alle kinderen deden hun uiterste best om het meegekomen publiek en de instructeurs te laten zien wat ze allemaal al konden. En dat was een heleboel! Schoolslag, borstcrawl, duiken door het gat, onder water zwemmen, En als afsluiting natuurlijk het watertrappelen. Er waren acht geslaagden dit lijkt een klein aantal, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen zodat er veel  persoonlijke aandacht is voor ieder kind. afzwemmen 6 oktober 2018

Zwemmen met plezier
Bij de Columbiaan wordt op een gezellige manier zwemmen geleerd voor het Zwem-ABC. De KNZB vindt het belangrijk dat het kind goed vertrouwd raakt met het water. Daardoor zal het aanleren van de vaardigheden met veel meer plezier beleefd worden. Na het Zwem-ABC kan er verder gezwommen worden voor zwemvaardigheidsdiploma’s of bij het wedstrijdzwemmen.

Van harte gefeliciteerd
De instructeurs feliciteerden alle geslaagden met deze fantastische prestaties. Voor het A-diploma slaagden; Philip, Charlotte, Jasmijn, Jet, Rawan en Roaa.

Voor het B-diploma slaagden; Omar en Mamhoud

Free Joomla! template by L.THEME