AANMELDEN  

 

Beste zwemmers, ouders, grootouders en zwemvrienden,

Het nieuwe seizoen gaat weer van start en het wordt weer een druk programma met zwemwedstrijden voor alle leeftijdscategorieën. Tijdens elke wedstrijd zijn er officials nodig van alle deelnemende verenigingen om de wedstrijd goed en vlot te laten verlopen.

Official zijn is leuk! Je ziet alles van dichtbij, leert alles over de zwemwedstrijden, hebt altijd de perfecte outfit aan en krijgt af en toe een verfrissende douche! Vind je de wedstrijden lang duren en will je dat de tijd voorbij vliegt? Vind je het warm op de tribune en wil je graag dichter bij het zwembad zitten? Wil je iets nuttig en belangrijk doen voor jouw kinderen, kleinkinderen of zwemvrienden?

Word ook zwemofficial!

In oktober wordt er weer een klokkerscursus georganiseerd in ons clubhuis, de Drijf In. De cursus wordt op vier avonden gegeven en het examen is op de vijfde avond. Allemaal op dinsdag in de Drijf In bij het KTS-zwembad. De minimum leeftijd is 16jaar ener mag één avond gemist worden.

Of… wil je graag als eerste de tijden en uitslagen weten tijdens wedstrijden? We zoeken ook extra officials voor het jurysecretariaat. De jurysecretaris verwerkt tijdens wedstrijden alle tijden, wijzigingen, diskwalificaties etc. en maakt de lijsten met uitslagen. In september wordt de cursus Jurysecretarisgegeven in zwembad DeZijl in Leiden, op drie woensdagavonden.

Het is belangrijk om voldoende officials te leveren voor elke wedstrijd. Van verenigingen die bij herhaling te weinig officials leveren, kunnen zwemmers uit het programma gehaald worden. Daarom zoekt De Columbiaan dit seizoen minstens zesnieuwe klokkers en twee jurysecretarissen.

We hebben JOU hard nodig!

Voor meer informatie en aanmelding: neem gerust contact op met mij. Ik ben Francisca, moeder van Maren Rein Stoel en enhousiast official (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met sportieve groet,

Francisca Galindo

Official coordinator De Columbiaan

PS: Vorig jaar zijn er twee ouders die de klokkerscursus hebben gevolgd, maar ook meerdere officials die gestopt zijn met fungeren. Voor sommige wedstrijden is het heel moeilijk om voldoende officials te vinden.

Dus.

Als je het klokken tocht een beetje spannend vindt, kun je ook andere cursussen volgen zoals starter of lid van de jurytafel. 

49CDACF9 B6E9 4AF7 9F6B 602771007B95

Free Joomla! template by L.THEME