Zwemmen met corona-maatregelen

< UPDATE per 19 oktober 2020 >

In verband met de aanscherpingen van de coronaregels, zijn ook de protocollen voor het zwemmen aangepast. Neem ze dus door voor je komt zwemmen!

Naast het afstand houden en handen ontsmetten is nog altijd de belangrijkste regel: als je corona-symptomen hebt, blijf dan thuis. Verkouden, hoesten, koorts, smaak- of reukverlies zijn aanwijzingen; blijf dan thuis tot je helemaal beter bent! Neem s.v.p. het zekere voor het onzekere.

De protocollen die we hebben opgesteld zijn voor iedereen van belang! Als je komt zwemmen, lees dan eerst goed deze regels:

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Het Bestuur van De Columbiaan

Leszwemmen: Koen Bel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzwemmen: Ron Slootbeek - wedstrijdzwemmen@columbiaan.nl
Volwassenenzwemmen: Peter Peters - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester: Dirk Frijlink - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze sponsors

Inloggen wedstrijdzwemmen

Nieuws

 • Startdag seizoen 2021-2022!

  Nu dit bijzondere seizoen teneinde loopt willen wij alle leden van De Columbiaan alvast uitnodigen om het nieuwe seizoen met een fantastische Startdag te beginnen! Wij hopen dan ook dat iedereen op

  ...
 • Laatste afzwemmen van het seizoen

  Afgelopen zaterdagmiddag 10 juli was bij Zwemvereniging de Columbiaan het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is vijftien zwemdiploma’s rijker; dit zijn A, B en C diploma’s.

  Bij

  ...
 • Afzwemmen in Coronatijd

  Op zaterdagmiddag 12 juni was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment in de coronaperiode na de lange zwembadsluiting. Voorhout is vijf A-diploma’s, twaalf B-diploma’s en

  ...
 • Kimberly pakt nieuw Nederlandse Record

  Kimberly Ruiter 2021Op 4 juli stuurde Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout zwemster Kimberly Ruiter (14) naar de “Speedo Fast Water Meet 2021” in Amsterdam. Zij behaalde een nieuw Nederlandse Record, het nationaal

  ...
 • 26 juni: De eerste wedstrijd van 2021!

  2021 06 26 eerste zwemwedstrijdEindelijk mocht het weer, na 7 maanden zonder wedstrijden. De zwemmers stonden te trappelen om weer hard te zwemmen!!

  Sinds maart 2020 iser al weinig tot geen zwemtraining. Zwembaden gingen of

  ...
 • Koninklijk lintje voor Rik van Wieringen

  2021 04 27 lid orde oranje nassau2021 04 27 Rik van WieringenOp maandagochtend 26 april kreeg Rik, voor hem zeer onverwacht, een bijzonder telefoontje: “Op donderdag 29 april ontvang je een koninklijk lintje.”

  De lintjes worden ook dit jaar niet in het

  ...

Free Joomla! template by L.THEME