Zwemmen met corona-maatregelen

< UPDATE per 19 oktober 2020 >

In verband met de aanscherpingen van de coronaregels, zijn ook de protocollen voor het zwemmen aangepast. Neem ze dus door voor je komt zwemmen!

Naast het afstand houden en handen ontsmetten is nog altijd de belangrijkste regel: als je corona-symptomen hebt, blijf dan thuis. Verkouden, hoesten, koorts, smaak- of reukverlies zijn aanwijzingen; blijf dan thuis tot je helemaal beter bent! Neem s.v.p. het zekere voor het onzekere.

De protocollen die we hebben opgesteld zijn voor iedereen van belang! Als je komt zwemmen, lees dan eerst goed deze regels:

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Het Bestuur van De Columbiaan

Leszwemmen: Koen Bel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzwemmen: Ron Slootbeek - wedstrijdzwemmen@columbiaan.nl
Volwassenenzwemmen: Peter Peters - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester: Dirk Frijlink - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze sponsors

Inloggen wedstrijdzwemmen

Nieuws

 • Diploma’s verdiend bij afzwemmen in coronatijd

  Op zaterdagmiddag 28 november was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het tweede afzwem-moment in de Coronaperiode. Voorhout is drie A-diploma’s, negen B-diploma’s en twaalf C-diploma’s

  ...
 • Herfstvakantie trainingen

  In de Herfstvakantie vervallen alleen de trainingen woensdagavond in de KTS en vrijdagmiddag in Wasbeek. Omdat veel zwemmers gewoon thuis zijn door de coronamaatregelen - er is dit jaar ook geen...
 • Columbiaan zwemt in Leiden en Alphen ad Rijn

  Zwemvereniging de Columbiaan nam deel aan twee verschillende wedstrijden. In Alphen ad Rijn en in Leiden werden er verschillende afstanden gezwommen.

  Er zijn 16 medailles bij elkaar gezwommen

  ...
 • Afzwemmen voor Zwemvaardigheid

  Op zaterdagmiddag 3 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment na de zomerstop in de Coronaperiode voor de zwemvaardigheidsgroep. Zeven kinderen behaalden het

  ...
 • Afzwemmen voor A- en B-diploma's

  Afgelopen zaterdagmiddag 3 oktober was bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout het eerste afzwem-moment na de zomerstop in de Coronaperiode. Voorhout is zeven A diploma’s en acht B diploma’s

  ...
 • Contributie Seizoen 2020-2021

  De nieuwe contributiebedragen zoals vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering zijn op de website gepubliceerd. Zie 'Contributie' in de menu's voor Leszwemmen, Wedstrijdzwemmen en Volwassenzwemmen.

  De

  ...

Free Joomla! template by L.THEME