Zwemmen met corona-maatregelen

< UPDATE protocollen per 30 juni 2020 >

Iedereen is ondertussen weer aan het zwemmen. Naast het afstand houden en handen ontsmetten is nog altijd de belangrijkste regel: als je corona-symptomen hebt, blijf dan thuis. Verkouden, hoesten, koorts, smaak- of reukverlies zijn aanwijzingen; blijf dan thuis tot je een complete dag helemaal beter bent! Neem s.v.p. het zekere voor het onzekere.

Tijdens de zwemactiviteiten zijn er ondertussen vrijwel geen beperkingen meer. Houd in aanloop naar en na afloop van activiteiten rekening met de geldende regels, zie daarvoor de protocollen.

De protocollen die we hebben opgesteld zijn voor iedereen van belang! Als je komt zwemmen, lees dan eerst goed deze regels:

  • Algemeen protocol
  • Aanvullend protocol KTS (+ samenvatting)
  • Aanvullend protocol Wasbeek (+ samenvatting)

  • Protocol Buitensport

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Het Bestuur van De Columbiaan

Leszwemmen: Koen Bel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzwemmen: Ron Slootbeek - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volwassenenzwemmen: Peter Peters - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester: Dirk Frijlink - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze sponsors

Inloggen wedstrijdzwemmen

Nieuws

Free Joomla! template by L.THEME