Zwemmen met corona-maatregelen

Bijna iedereen is ondertussen weer aan het zwemmen. Naast het afstand houden en handen ontsmetten is nog altijd de belangrijkste regel: als je corona-symptomen hebt, blijf dan thuis. Verkouden, hoesten, koorts, smaak- of reukverlies zijn aanwijzingen; blijf dan thuis tot je een complete dag helemaal beter bent! Neem s.v.p. het zekere voor het onzekere.

2020 06 09 digitale zwemles corona   Caroline DoesburgAls oplossing om wél les te geven maar nog niet naar het zwembad te komen, geeft Caroline Doesburg digitaal zwemles: Iemand met een camera in het zwembad op de kant zorgt dat Caroline thuis de zwemmers ziet en instructies kan geven. Zo is de volwassenzwemles ook weer opgestart. Deze creatieve aanpak viel in de lokale media op; Bollenstreek Omroep belde voor een interview dat je hier kunt terugluisteren.

De zwemlessen voor de beginnende zwemmers in Wasbeek zijn deze week ook weer begonnen. Lesgevers, zwemmers en ouders - iedereen moet even bekend worden met de nieuwe situatie. Onze ervaringen met de andere groepen laten zien dat dat heel snel gaat!

De minioren wedstrijdzwemmers hebben ondertussen vrijwel geen beperking meer (tijdens de training). De junioren, jeugd en senioren wedstrijdzwemmers én de volwassenzwemmers nog wel. Het aantal trainingen voor hen is daarom helaas nog steeds beperkt.

Het protocol dat we hebben opgesteld is voor iedereen van belang! Als je komt zwemmen, lees dan eerst goed deze regels:

  • Algemeen protocol
  • Aanvullend protocol KTS (+ samenvatting)
  • Aanvullend protocol Wasbeek (+ samenvatting)

  • Protocol Buitensport

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Het Bestuur van De Columbiaan

Leszwemmen: Koen Bel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzwemmen: Ron Slootbeek - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volwassenenzwemmen: Peter Peters - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester: Dirk Frijlink - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inloggen wedstrijdzwemmen

Nieuws

Free Joomla! template by L.THEME