We zijn begonnen!

Na 2 maanden op het droge gesparteld te hebben, kunnen we weer zwemmen!
Vandaag, woensdag 13 mei, zijn de eerste trainingen gezwommen in het KTS-bad!

We gaan beginnen!De voorwaarden die aan het gebruik van de zwembaden worden gesteld, vragen veel voorbereiding en grote aanpassingen van iedereen: beheerders van zwembaden, hurende verenigingen, zwemmers, trainers, ouders. De grote zwembaden gaan daarom over één of twee weken open:
  • Wasbeek: vanaf 2 juni
  • BinnenZee: vanaf 22 mei

In het KTS-bad wordt in kleine groepjes getest of het door ons opgestelde protocol goed werkt. Als deze tests slagen kunnen we - nog steeds met een aangepast rooster - weer allemaal het zwembad in duiken!

Voor de verschillende zwemtakken betekenen dat ook verschillende beslissingen. De lesgevers, trainers en kantlopers zullen de zwemmers uitnodigen voor specifieke lessen en trainingen. Kom dus niet zomaar naar het zwembad! In de volgende specifieke website-berichten vind je meer informatie voor iedere zwemtak:

  • ABC-zwemmen & Zwemvaardigheid
  • Wedstrijdzwemmen
  • Volwassenzwemmen

Het protocol dat we hebben opgesteld is voor iedereen van belang! Als je komt zwemmen, lees dan eerst goed deze regels:

  • Algemeen protocol
  • Aanvullend protocol KTS (+ samenvatting)
  • Aanvullend protocol Wasbeek (+ samenvatting)

Schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen. We staan te trappelen om weer te starten!

Het Bestuur van De Columbiaan

Leszwemmen: Koen Bel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzwemmen: Ron Slootbeek - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volwassenenzwemmen: Peter Peters - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester: Dirk Frijlink - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze sponsors

Inloggen wedstrijdzwemmen

Nieuws

Free Joomla! template by L.THEME