• Gisteren zijn we het tweede deel van het seizoen net een mega pr en veel medailles goed gestart. De provinciale kampioenschappen sprint waren in Rotterdam.

  • Het was een vol dagprogramma met weinig rust tussendoor. Maar er is hard gezwommen. Er zijn mooie pr’s gehaald, soms bijna een pr. En soms was de dag gewoon te lang om alle afstanden te pieken. Maar we kunnen tevreden terugkijken.

    Luuk Knijnenburg (foto) won een 3e prijs op de 50 meter school. James Lawton zwom naar een 2e plaats op de 50 meter schoolslag. Dave van de Nieuwendijk werd 2e op de 100 meter schoolslag. Bert Duivenvoorde ook 2e maar dan op de 100 meter vlinderslag. En Daan Hogerhuis werd ook 2e op de 100 meter wissel.

  • Bij de meiden won Fanni Farkas 2 medailles. Twee keer zilver oude 100 meter vrij en 50 meter vlinder. En Gwen Hermans won 3 medailles. Goud op de 100 meter rug en brons op de 50 meter rug en 50 meter vlinderslag.

    Enrico Avella zwom de pr van de dag. Op de 100 meter vrije slag zwom hij maar liefst 9 seconden van zijn tijd af. Van 1 min 21 sec naar 1 min en 12 sec.

    Volgende week gaan we voor het eerst dit seizoen naar een lang bad. Een wedstrijd in een 50 meter bad in Den Haag.