• Zwemvereniging De Columbiaan zet vrijwilliger in het zonnetje.

    De legendarische Opa Koos Bokaal wordt ieder jaar uitgereikt aan iemand die Zwemvereniging De Columbiaan het afgelopen jaar of de afgelopen jaren in een mooi daglicht heeft gezet. En dit jaar mag de Bokaal een jaar lang prijken bij onze Caroline Doesburg.

    Caroline is al meer dan 20 jaaractief binnen de vereniging. Ze is begonnen met lesgeven aan de ABC kinderen. Heeft jaren in het bestuur gezeten en is een betrokken lid tijdens de algemene ledenvergadering.

  • In 2019 opperde Caroline het idee voor ‘Zwemmen voor vrouwen, door vrouwen’. Hiermee haalde ze subsidie binnen met “Het Beste idee van Teylingen”. En deze lessen voor vrouwen zijn een groot succes voor de wijde omgeving van Voorhout. Er zijn twee drukbezochte lessen en er is zelfs een wachtlijst. De vrouwen waren heel erg trots op hun ‘juf Caroline ’die de beker in ontvangst mocht nemen van het vrouwelijke bestuurslid van De Columbiaan. De club eert Caroline met haar enorme betrokkenheid bij de club en haar inzet voor het lesgeven.  Voor haar is de connectie met de leerling belangrijk, net zo als het vertrouwen winnen. Om zo samen naar een resultaat te komen, zwemmen. Caroline is sterk in het binnenhalen van nieuwe leszwemmers en ze wilt altijd meedenken in oplossingen die goed zijn voor haar club: De Columbiaan. Zonder alle andere lesgevers en trainers is De Columbiaan nergens. Maar haar betrokkenheid, invloed en inzet naast het lesgeven is voor ons van enorme toegevoegde waarde. Caroline gefeliciteerd!!!

    En al haar zwemmers zijn getrakteerd met een ‘Çaroline Doesburg Douchegel’!

    Wil jij nu net als Caroline ook anderen leren zwemmen? Neem eens contact op via zwemcommissie@columbiaan.nl.