• Nieuw bestuurslid Wedstrijdzwemmen

  20 jan 2023
 • We zijn blij om te kunnen melden dat Sandra Tetteroo, moeder van juniorenzwemster Nina, de rol van Bestuurslid Wedstrijdzwemmen op zich neemt. Vanaf nu is Sandra het nieuwe aanspreekpunt voor wedstrijdzwemzaken en is te bereiken via wedstrijdzwemmen@columbiaan.nl.

 • Wie ben ik?

  Ik ben Sandra Tetteroo. Moeder van drie kinderen en de jongste zwemt al een aantal jaren bij De Columbiaan. Zelf ben ik vroeger ook actief lid geweest van onze mooie zwemvereniging. Als wedstrijdzwemmer, maar ook als beginnende trainer. In het dagelijks leven ben ik Intern Begeleider op een basisschool. Ik heb enorme zin om samen met alle betrokkenen de tak wedstrijdzwemmen met elkaar te laten groeien en bloeien. We zwemmen goed, tijden zijn snel, het bad ligt vol zwemmers,  maar het is belangrijk om ook op de lange termijn te kijken wat de vereniging nodig heeft. Samen met een ieder gaan we hier een goed plan voor maken waar we niet vergeten dat het plezier en de sportiviteit voorop staan. Ik sta open voor vragen, gesprekken en goede ideeën. Schroom niet om me aan te spreken of te benaderen.

  Er zijn nog een aantal vacatures die vervult moeten worden bij o.a. het wedstrijdzwemmen. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.

  Wij bedanken Franka voor haar goede invulling van deze werkzaamheden in de afgelopen periode en zijn blij dat zij in een adviesrol aan ons verbonden blijft.

  Wij kijken uit naar een positieve samenwerking met Sandra!

   

  Bestuur De Columbiaan

  Koen voorzitter@columbiaan.nl
  Dirk penningmeester@columbiaan.nl
  Peter secretaris@columbiaan.nl
  Sandra wedstrijdzwemmen@columbiaan.nl