• Bestuur & Organisatie
 • Voorzitter
  Koen Bel
  voorzitter@columbiaan.nl

  Koen is sinds 2013 lid van het bestuur en sinds 2016 voorzitter van onze mooie vereniging. Koen heeft altijd bij De Columbiaan gezwommen en vrijwilligerswerk gedaan: vanaf 4 jaar voor het A-diploma, en daarna via het wedstrijdzwemmen ook zwemles en -training gegeven bij ABC, Zwemvaardigheid en Wedstrijdzwemmen. 

  Koen woont met zijn vrouw Ilse en zoontje Teun in Nieuwerkerk aan den IJssel en is nog altijd op vrijdag in het KTS-bad te vinden voor een zwemtraining.

 • Secretaris
  Peter Peters
  secretaris@columbiaan.nl

  Peter zwemt al lang, de laatste 20 jaar ook bij De Columbiaan. Zijn gehele gezin is in het bad te vinden: Tonnie bij de waterverplaatsers. Beide dochters, Stella en Esther, zwommen hun hele jeugd bij De Columbiaan. Ze zijn inmiddels het huis uit, maar zwemmen nog steeds (bij Thalassa en Spons). In het bestuur, waar Peter de rol van secretaris heeft, behartigt hij ook de belangen van het volwassenzwemmen: de stabiele basis van onze club.

 • Penningmeester
  Dirk Frijlink
  penningmeester@columbiaan.nl

  Dirk heeft in 2016 het penningmeesterschap overgenomen van Ger van Maanen. Dochter Noor zwemt vanaf 2013 bij De Columbiaan en zo rolde hij als vanzelf het vrijwilligerswerk in. Als official, "want dan sta je tenslotte eerste rang aan de badrand" en als penningmeester omdat je 's avonds toch ook wat te doen moet hebben. Samen met Elsbeth en Jelle, Marijn en Noor woont Dirk in Voorhout, vlakbij het zwembad van de KTS.