• Afgelopen zaterdag 13 april mochten 29 kinderen afzwemmen voor hun zwemdiploma A, B of C. Eindelijk was er weer een afzwem-moment gekomen. Veel kinderen stonden te trappelen van ongeduld en wilden al snel beginnen. Terwijl een ander kind zichtbaar stil was van spanning. Er zaten veel ouders aan de badrand en de lesgevers waren tevreden.

  • Voor het A-diploma slaagden; Daniel, Savine, Vigo, Levi, Angelo, Ilias, Inne, Ranya, Jax, Lowe, Mara, Max, Mees, Riaan en Teun.

    Voor het B diploma stond er ook een grote groep kinderen klaar; Evie, Saimon, Elin, Julie, Boris B, Zus, Yenna, Hidde, Valentina en Josephine. Natuurlijk zijn ze allemaal geslaagd.

    Voor het C-diploma slaagden; Boris A, Tess, Rianne en Emma.


    Tegenwoordig staat de A voor aanleren, de B is van beter en de C is van compleet. De Columbiaan wenst alle zwemmers een compleet zwem-ABC, en stimuleert alle zwemmers om door de gaan voor het derde C-diploma. Al deze kinderen kunnen gaan genieten van een leven vol veilig zwemplezier. De Columbiaan biedt aan ieder kind (ong. 6-10 jaar) vier gratis proeflessen aan in de wedstrijdzwem- en zwemvaardigheidgroep. Ook als diploma B en C elders is behaald.